- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
tab-phw
csendes tag
válasz
blackmoto #12023 üzenetére
A DA L a kitben vehető olcsóbb verzió. Műanyag bajonett és nincs quick shift, napellenző sem jár hozzá gyárilag. Az index ide vágó forumán mostanában volt több is, nem tudom milyenek. Árban 60 körül. Ha nem a DA L, hanem a sima DA, és hibátlan, akkor annyiért nem rossz vétel. Ha ugyan annyi, akkor sem éri meg az ebay-en venni, mert itt általában kipróbálhatod, mielőtt kifizetnéd.
-
Mikisys
őstag
válasz
blackmoto #11964 üzenetére
30 másodperc alatt bezajosodott a felvétel, nem géphiba.
Lehetőleg a hosszú idő helyett-mellett, eleve növelni kell az érzékenységet, valószínűleg ISO400-800 között negyede-hatoda lenne az a zaj, ami már látható. A K-50 ettől még nagyobb érzékenységnél is igen jól teljesít.
92MB-méretben, hmm. örülj, hogy ilyen!BUÉK!
Üdv!
-
_csocso_
senior tag
válasz
blackmoto #11964 üzenetére
Szerintem ezeket normál képeken, de még hosszú záridőseken is alig vennéd észre, én nem foglalkoznék vele a helyedben. FHD monitoron teljes kitöltésnél, nem is látszik semmi, nem tudom, hányszoros nagyítás kellett hozzá, hogy megtaláljam az elsőt, aztán meg lett a többi is. Gondolom a pirosak lennének a zavaróbbak, abból alig volt 3-4, de normál nézetben láthatatlan mind. Szv., szép fényeket, és ilyennel ne is törődj, én még egyszer sem néztem meg, hogy van-e, ( biztos, hogy van ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest