Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Aha, erre gondoltam.

BEE: ha jól látom egészen más belülről, mint az FA-2. (Szemmel nézve, a fotoplusznál van mindkettő.)
Fizzik: Tök más cuccok. A 31 mosása kb. 1Mx jobb. (Bocsánat. Akármelyik kisujjamat odaadnám 1ért. Iszonyatosan bejön a steril képi világa.
) Viszont ez (2.4) nem annyira "lelketlenül" karcol, sztem pattog benne ittott a fény. (Nyitott blende mellett.) Januárban majd próbálunk hasonló környezetben tesztfotókat lőni - ha el nem felejtem, illetve ha isten és BEE is úgy akarja... 
Az 50mm ekv. (33mm körüli aps-c-n) "nagylátó" tökig nyitva hozza a klasszik filmes dof-ot portrénál (ilyen felsőtesttel egybekötöttre gondolok), azaz tényleg figyelni kell a téma távolságára, de pl. nálam ez az üzemi táv. Közelről kis ügyességgel meg lehet előhozni vele a 20mm alatti torzításszerűségeket.
Az exifjeim statisztikája szerint a 16-50 30mm alatt dolgozik az ideje 80%-ában (16mm-es végén ~30%), a maradék 19.9999%-ban 50mm-en, a többi a köztes. Mármint a 2013-as fizetős exifjeim statjai.
(Nem vagyok nagy műteremhuszár.
)
Szóval azért még szokom a 35mm-t, eddig fix 50 volt a favorit. A chinon 1.4 teljesen nyitottan szétesett képe...
Változom. Lassan a színektől is megszabadulok, csak az a kujva bayer rács... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Mini-ITX
- Robotporszívók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Viszont ez (2.4) nem annyira "lelketlenül" karcol, sztem pattog benne ittott a fény. (Nyitott blende mellett.) Januárban majd próbálunk hasonló környezetben tesztfotókat lőni - ha el nem felejtem, illetve ha isten és BEE is úgy akarja...