- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taszillo
tag
A CM Z600-nak túl sűrűn vannak a bordái mondjanak bármit nem passzív üzemre van tervezve.
Nekem Ninja 2 hűtőm van, és egy Phenom II X2 550-el tökéletesen megbirkózik.
Jelenleg nyitott gépház mellett 40 fokos a CPU. Rövidebb terhelési csúcsokat felveszi a közel 1 kilós hűtő. Több órás filmtömörítésnél meg ha szükséges teszek mellé légkavarót, de ezt is csak a biztonság végett. -
electrohero
csendes tag
Igen, én is kb erre gondoltam... Így a passzívhoz elég közel vagyok hangban, de mégis azért hűtené a cpu-t.....
Néhol írják az lga1156-ot a big shuriken-re, néhol meg nem...
Esetleg 14 centis ventit rá lehet erősíteni szerintetek? Azért gondolkodom ebben mert akkor ugye azonos hang mellett nagyobb légszállítása lenne->méjobban hűtve lenne a cpu."adsz neki 7.5 voltot" - ezt hogy csinálom hogyha normál 3 tűs csatlakozója van? a cpu fan-on ugye szabályzott lenne, bár mondjuk 800-on forog max, az meg simán jó lenne hangban nekem
A hővezető pasztám nem valami márkás, de az egész cpu felületét bekentem, főleg közepét ,amit ugye széttolt a hűtő mikor ráerősítettem.
40 fok a gyári hűtővel ilyen fordulat mellett.
A ház szellőzése 0, elől volt egy 8 centis hűtő a házban, illetve hátul 2x 6 centis, de baromi hangosak voltak, és kiszedtem őket.gigabyte ga-h55m-ud2h lap
intel core i3-530 cpu
2x2 gb corsair ddr3 ram
wlan kártya
tv tuner
corsair f60 ssd
samsung blu-ray optika
enermax 425 tápMivel a két kártya, optika és ssd szinte 0 hőt termel ,nem kell nekik hűtés. Illetve a ramok is langyosnak voltak mondhatóak 6-8 órás használat után,ezért döntöttem úgy hogy ezeket kiszedem a gépből.
A full passzív veszlyes lett volna, a táp ventiben bíztam volna, talán jobb lesz ez a megoldás nekem
-
zberi
csendes tag
de érdekel,nem voltam szalon képes állapotba.
Tettem mellé egy 8 cm ventit , így windowsban 55 fokon van a gép,
játék közben még nem próbáltam,majd a hétvégén átköltöztettem egy nagyobb szellősebb házba, és lehet hogy egy szélcsatornát is építek a hő kivezetésére.Van még 2 vinyo is a gépbe azon miként halkítsak szerintetek.Normális áron,és így már csak vga-ra kell még v.mi megoldást találnom.
-
enginev3.0
félisten
De hiába cserélek ventit az is ugyan úgy pörög, ez sem hibás, csak ház ugye hűt, mert hát az a dolga
de ez a picopsu jónak néz ki, pont előbb kérdeztem tesóm barátját hogy hogy lehetne megcsinálni ilyen külső táposra a gépet, és itt van de hát eszméletlen drága, az egész gép 3k-ba került
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest