- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz y2K_o #109294 üzenetére
Nem lehet. Ha jol emlekszem tavaly ev vege fele volt ide belinkelve valami cikk amiben mintha az lett volna a mondas hogy ez ev kozepeig felengedik a nem otthonneteseket is. De nalam is csak nsa van, ami az sa-s feltoltesi sebessegeket latva (belinkeltek ide paran) nem biztos hogy baj.
-
gps76
őstag
válasz y2K_o #108765 üzenetére
Ami nekem van Huawei router, csak 4G-t tud, ezt adták otthonnettel. Most is van egy Yagi antenna a toronyra irányítva, volt B28 erősítő bekötve, de azzal csak ideig-óráig jó, utána lefagy a mobil rész. Vagy összegerjed valami, vagy nemtudom pedig az ajánlott 7 m-nél nagyobb táv megvan a kinti és a benti antenna közt, téglafal is van, lemeztető is, de csak erre tudok gondolni. Most nézem átmászott B20-ra a router most 15-17 Mb/s -ot tud, de este gondolom sokan lógnak rajta. Próbáltam B28-on lefixálni a bandot, de azzal lassabb jóval. Most úgy megy, hogy az erősítő ki van kötve, csak a lejövő koax-ra, van rátéve a beltéri antenna, és mellette a router. Azért nem kötöm be direktbe a routerbe, mert így a telefonnak is lök egy kicsit a 4G vételi jelén.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz y2K_o #108694 üzenetére
Nekem volt Yettel Tv. A bitráta egyértelműen magasabb a Yettelnél a Digi ellenében, szerintem fullos és nincs tömörítve. Így a kép is szebb. De viszont pont a sportcsatiknál baromira rossz a 25fps. De nekem összességében is kissé szaggatottnak imponált a kép a Digihez képest. Full bitrátás másik nem Digi de DVB-C szolgáltatóval is ugyan azon tévén össze tudtam hasonlítani; na ott a Yettel Tv is elvérzett. A "szaggatott" kép jelenséget a yetinél ebben az összehasonlításban is tapasztaltam...🤔
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz y2K_o #108657 üzenetére
Hasonló probléma 4G-n androidos eszközökkel is volt. Én is tapasztaltam, leginkább mikor wifiről csatlakozott volna mobilnetre. Ismert probléma, a szolgáltató azt mondta, modernizáció után ez a hiba meg fog szűnni. Valóban, sokkal ritkábban tapasztalom. A modernizáció 90 %-a körül járnak. Meg kell figyelni, jogy mindig ugyanazokon a helyeken tapasztalod-e a hibát. Ha igen, akkor valószínűleg ott van még valahol nem modernizált bázisállomás amire csatlakozik a telefon és onnan 5G-re nem problémamentes a váltás. Egyébként valószínűleg másik 4G bázisra sem jó, hiszen telefonon egyelőre NSA 5G érhető el.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
-
donjohnson
addikt
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest