-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nos közben eljutottunk oda hogy eltudtam intézni mindent, és a kedvezményesebb készülékárat kellett figyelembe venni így 0 ft ráfizetéssel eltudtam hozni amit akartam. De nemis ez a lényeg!
Hanem hogy 3szor hívtam a telenor ezzel a kérdésemmel kapcsolatban és mind a 3 szor más állítottak, nem azért de mi az hogy senkise tud válaszolni a kérdésemre hanem mindig mást mondtak hogy meghosszabodik a szerződés, akkor más készülékárat kell figyelembevenni nem a kedvezményeset meg ilyenek. Na mindegy megvan minden az a lényeg de azért ezen javítani kellene a cégnél hogy 1 kérdésre senkise tud helyes választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest