- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz Landsmann #7531 üzenetére
Nem hiszek a negsedik mobilszolgáltatóban.
A végeredmény tekintetében (nem lenne 4. szolgáltató) akár igazad is lehet. De szerintem nem azért, amit indoklásul írsz.
... mert aligha érné meg nekik kiiépíteni egy rteljes hálózatot egy ennyire lefedett piacon.
A vezetékes telekommunikációban a technológia konverziója a komplex szolgáltatás felé (egy spagócán mindent: TV, internet, vezetékes telefon) tolta el a kínálati piacot. A fogyasztónak is jó, mert így olcsóbb.
A komplex csomaghoz viszont hozzátartozik a mobil is. Egyáltalán nem véletlen, hogy az egyetlen szolgáltató, amely mindent tud egyben kínálni, az már a lakossági piacon is megjelent ilyen csomaggal (Paletta, részben a FUN).
Amikor a mobil is átvált IP alapra, akkor a technológiai konverzió még jobban a komplex szolgáltatás felé hat.
Nem véletlen, hogy a Digi már legutóbb is szeretett volna frekit nyerni. Internet,TV, telefon már van neki ...
A nagyobb vezetékes szolgáltatóknak előbb-utóbb kínálniuk kell mobil szolgáltatást is. Viszonteladóként? Kooperációban? Nem az igazi. Ha most van pénzük, akkor érdemes indulniuk a 900-as frekiért. A hálózat kiépítése még mindig olcsóbb, mint felvásárolni mondjuk a Telenor-t.
Új szereplőben viszont én sem hiszek. Legfeljebb, ha strómanról van szó.
Persze egy 4. megjelenése a piacon a jelenlegi háromnak nem érdeke. Másért a T-nek és másért a Vodának, Telenornak.[ Szerkesztve ]
-
Davidoff91
aktív tag
válasz Landsmann #7531 üzenetére
Tudomásom szerint anno a Vodafone is a pannon hálózatán kezdte. Tegyük fel, jön egy új szolgáltató, és használja a T-mobile vagy a Telenor hálózatát (a Vodáét ne használja mert az retek...). Ahhoz, hogy előfizetőket szerezzenek egy ilyen telített piacon, nagyon jó árakat kell nyújtani. Ha megkapom a nagyon jó áraimat kedvező készülékárakkal, akkor nagyon nem érdekel, hogy Telenor vagy T-mobile vagy akár Vodafone hálózatot használnak...Ha ez a dolog tényleg megvalósul ilyen feltételekkel, én szerintem nyitok az új felé...A Nokia hűségemet is hátrahagytam, a Telenor is kezdi eljátszani a hűségemet, kezd bennem kialakulni a mérhetetlen vállalkozó szellem.
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Földönkívüliek (UFO / UAP / NHI / Disclosure) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest