-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz lugosi #57770 üzenetére
és RoSSo3
A flottát azért hoztam fel mert a cél csak net, nem vitaindító képpen, linkeltem is a megfelelő topikot, nem gondoltam, hogy itt 2 oldal erről fog szólni.
HD-ből váltottam én is flottába- csak netre mivel beszédre nincs szükségem és kb. HD áron kapok egy net és egy adatmegosztó karit amire viszont szükségem van.Nem dadog,nem nyűglődik sem routerben sem telóban.
Fix összeget fizetek, a Telenor megküldi a nevemre a számlát, utalom és kész, nincs gondom vele.
A flotta kezelővel sincs semmi dolgom ha jön a számla és fizetem.
Ennyi, ettől még a HD egy nagyon jó csomag, akinek arra van szüksége, hogy beszéljen is a netezés mellett.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
RoSSo3
senior tag
Igen, nekem megfelelne, csak 4Grider #57758 sz. hozzászólása kevert meg, hogy nem kifejezetten erre a célra való. Az apn dolgokhoz nem értek, így igazán nem tudom, milyen hátránya lehet, ha nem mobilról, hanem stickről osztom meg a netet.
Nézegetem a flottákat, ott viszont valóban lenne olyan, ami jóval olcsóbb. Csak még a részletetek (belépési díj, tagdíj, lemondási díj) nem tudom, ennek járok most utána.
Hálásan köszönöm az infókat!
-
Somatom
veterán
Kb. két éve van EQ korlátlanom. Eddig nem tapasztaltam apróbetűs kiszúrást. Nem is tudom, hogy egy adatkártyánál milyen kiszúrás lehetne, ha a Telenor felé én vagyok a számlafizető. A Telenortól havonta jön az értesítés, Wallet -ben kifizetem, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest