- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem. Jelenleg csak a megtervezett útvonalat tárolja el offline, de hónapokon belül offline navigációvá alakul át. Ez nem spekuláció vagy álom, ez tény.
(#7951) Jim74: sokra mész az online navigációval is akkor. Szerinted amint elkezdik az útfelújítást, már frissítik is a térképet, hogy ott most épp egy útfelújítás van? Persze...
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
club1
veterán
Én nem írtam, hogy az online navigáció rossz, csak azt, hogy a Google-tól ne várjuk, hogy full offline navigációt fog kiadni a kezéből. A Google mindig is úgy adott valamit ingyen, ha közben tudott tőlünk információt/adatokat szerezni, amit aztán jó pénzért eladhatott...
-
Rickazoid
addikt
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Rickazoid
addikt
Ebben az esetben mi akadályoz, hogy hazaérve WLAN-on ingyen frissítsd a térképeidet mondjuk naponta vagy hetente? Nem reagálnak úgysem azonnal ilyesmikre, már ha frissül annyi idő alatt, amennyi idő alatt befejeznek egy mondjuk fél éves útjavítást, illetve valószínűleg úgyis kidolgoznak majd valami értesítést is, ha frissítésen esnek keresztül a térképeik, bár szerintem felénk nem frissülgetnek fél évnél gyakrabban Budapesten, meg esetleg egy-két megyeszékhelyen kívül.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok.Telenornál kötöttem szerződést mobil internetre(Internet Flexi tarifacsomag,modem típusa:MF668A)Beszéltem már a szolgáltatóval a problémámmal kapcsolatosan.Következő a gondom:A helyiség ahol lakom szuterén(15-ik kerület,van 3G lefedettség).Van még egy előfizetésem a Telenortól,vásároltam az év elején egy Samsung Galaxy S I9000 típusú készüléket(tarifacsomaghoz jár mobil internet is)Youtube-ot veszem példának mert ezzel kísérleteztem,usb modemról kapcsolodni youtube-ra sikerül de akadozva megy a videó.Telót összekötöm a laptoppal megosztom az internetet,elindítom a youtube-ot és láss csodát még a 720p videó is megy.Valahogy nem értem a dolgot.Usb modemmel valami nincs rendben,ezt mondta egy műszakis ügyintéző a Telenornál aki kedves volt és visszahívott.Azt ajánlta,hogy cseréltessem ki a modemet.Problémám az,hogy Szombaton lesz az ötödik nap egyben az utolsó nap amikor vissza lehet mondani a szolgáltatást.Nagyon el vagyok keseredve Szeretném tudni,hogy kinek mi a véleménye.Köszönöm szépen.Sajnos nincs más lehetőségem Internethez.
-
kano
nagyúr
válasz Rickazoid #7959 üzenetére
Hol lehet ofline térképeket letölteni amelyiken a navigáció is működik? Nézegettem ezt a Labsot de nem leltem meg.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
lorcsi
veterán
van egy zte bladem 2.1es droiddal
állítólag elérhető fent a 2.2-es, de nem találom sehol
segítene valaki ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
krystman
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy van nekem 2db kártya, ami most előfizetéses. Az egyiket öcsém használja, viszont az sima kártyás volt eredetileg. Az megengedett a Telenornál, hogy mind a kettő sim az én tulajdonom, az én nevemen van, és öcsém simán át tudja váltani a Telenor üzletben, az én jelenlétem, és bele egyezésem nélkül kártyásról számlásra? És az ő nevére megy a számla? Mert akkor ezek szerint, ha találok egy kártyát, azzal én bármit csinálhatok ilyen feltétel mellett? Engem ez meglepett, hogy simán át tudta váltani.
-
Frenky25
tag
Sziasztok. Az Okostarifákban a Telenor Online felület mutatja a multimédia keretből felhasználható adatmennyiséget??? Előre is köszönöm.
-
Prien
addikt
Nagy a csend a Hipernet körül. Pedig jócskán Augusztus van.
A kevés is több a semminél.
-
tomp
félisten
-
VD
őstag
Egy láma kérdés:
Ha jól tudom djuice-os készülékek működnek Telenor kártyával is? (elvégre u.a. a cég)
Vagy ezt külön figyelik?
Csak mert ismerős Telenor-os, viszont a kiszemelt telefon a djuice kinálatában most elég olcsó. De csak a telefon miatt nem szivesen váltana tarifát.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz krystman #7967 üzenetére
En neten vettem ismeretlentol apunak sim-et (teloval), amit kesobb ugy raktunk be a flottaba, hogy irtunk ugyan egy (kamu) adasvetelit az online-on megtalalhato infokkal, de nem volt rajta szem.ig. szam, igy azt nem fogadtak el. Viszont alairattak vele, hogy buntetojogi felelosseg stb. nyilatkozza, hogy az tenyleg az ove jelenleg (tenyleges tulajdonosi nyilatkozat, vagy hogy hivtak). Szoval igen, siman at lehet iratni egy feltoltoset a nevere barkinek, csak ha kesobb az igazi tulaj keresi vagy reklamal, akkor lehetne belole "ugy".
-
Frenky25
tag
Sziasztok! Tegnap váltottam Okostarifára, ma reggel neteztem a telóról Okostarifa 180 tarifacsomaggal, és levonták a 180 Mb multimédia keretből, mint egyéb forgalomtípust, miközben csak a Facebook, Gmail, Index oldalakat nyitottam meg, semmi Youtube..stb.
Valakivel történt már ilyen???
Előre is köszönöm.
Természetesen Opera Mini 4.3.0 verzióval.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
tudna nekem segíteni valaki abban, hogy mégis hol és hogyan kellene igényelnem az elektronikus számlát a telenor online ügyfélszolgálatán belül?
Tudom hogy a számla és befizetéseknél kellene lennie valaminek, de én ott a számláimon és egy online befizetési lehetőségen (ami szerintem nem egyenlő az elektronikus számlával) nem látok semmi ilyesmit.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
veterán
THX a címet, énis megakartam mindig nézni hogy mégis hogy állok a multimédiás kerettel. beírtam a telefonszámom, nekem okostarifa 180 van tehát 180 megbyte-ot tudok felhasználni egyéb keretre lassítás nélkül
Na szóval lekértem hogy eddig mennyit használtam fel, erre jött sms hogy felhasználható 195,25 MB, 180MB ból hogy tudok még felhasználni 195,25 öt?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
sssz
őstag
válasz Frenky25 #7982 üzenetére
biztos vagy benne, hogy már az új csomagod aktív? nálam úgy volt hogy hiába akartam váltani rögtön, csak a fordulónapomtól lett aktív az új csomag.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Frenky25
tag
Inkább ne váltottam volna tarifát, ahogy böngészek, vagy levonja, vagy korlátlan a sima böngészés, pedig semmi youtube, nem Androidos telóm van, így a háttérforgalomra se tudom fogni, a beállítások is jók, semmi Indavideo stb. nem is kezel Flasht a telóm. Már beszéltem az Üf. de ott is ugyanezt mondták el mint ami a weboldalon levan írva.
Voltmár valakinek hasonló problémája.???[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
én djuice-nál vagyok, de azért írok ide, mert a másik topic nem pörög. (meg egyébként is "egykutya".)
viccesek... 11-én reggel megrendeltem a 100megás csomagot, 1 hónapra. meg is jött az sms, le is vonták az 500ft-ot, nem volt semmi gond. majd 14-én reggel kapok egy sms-t, hogy a szogáltatását meghosszabítottuk. először azt hittem, hogy csak vmi hiba miatt jött az üzi, de nézem, hogy levontak megint 500-at. felhívtam a telenor ügyfélszolgálatot, megkérdeztem, hogy wtf, és szépen el lett magyarázva (amit sehol sem találtam leírva), hogy mivel az én számlázási (? kártyás vagyok..) ciklusom 14-étől lép érvénybe mindig, ezért tökmindegy mikor rendelek meg valamit, 14-én nullázódik, és onnantól számolják az 1 hónapot. nem a szolgáltatás megrendelésekor.
találkozott valaki más is ezzel a ritka idióta dologgal?
-
club1
veterán
válasz Frenky25 #7985 üzenetére
Nem tudom miért nem írod meg, de ha symbian-os telefonod van, akkor ellenőrizd légyszi a hálózatcélok között az internetes hozzáférési pontjaid. Ezek prioritási sorban vannak, a Telenor Online (apn=online) hozzáférési pontnak meg kell előznie a Telenor Internet (apn=net) hozzáférési pontot. Amíg ez nem így van, addig az Opera a net apn-t fogja használni.
-
Varszegig
veterán
válasz r3dsnake #7987 üzenetére
Ja, ez ilyen. Én ma voltam lemondani a 12 éves előfizum, számhordozással megyek a t-hez. Erre közölték, hogy most nem tudják a papírokat odaadni (se tartozásom, se hűségem), 4 nap múlva küldik. Majd kiderült, ha kicsúszok a számlafordulóból, akkor a megkezdett hónapot kiszámlázzák. Mondom, ugye időarányosan? Nem, nem, teljes hónapot. Aha. Na most azt hiszem írok a hírkölési felügyeletnek, hátha segít rendbeszedni a számlázó programjukat.
-
Prien
addikt
válasz Varszegig #7990 üzenetére
Bnőmnek meg ma jött sms a vodától, hogy számlája 17726 ft lesz. Teljesen kiakadt, érthető módon. Surf100 csomagban, alig volt hívása,stb, teloja Samsung S5230,tehát nem is lehet net. Csak azért írtam le,hogy attól,hogy más topicba nem olvasni, sajnos egykutya az összes szolgáltató.
A kevés is több a semminél.
-
Frenky25
tag
Szia! Bocsi h nem írtam meg, Samsung S5350 Shark telóm van.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
2x rákérdeztem, határozottan állították, hogy ki kell fizetnem a teljes hónapot, ha 1 nappal is belecsúszok. Ha így lesz, nagyon nagy geci leszek
Mellesleg, ha a djuice-osoknál lehet 1 napért teljes havit kérni, akkor bármit lehet... (Feleségem djuice-os, én is ismerem az ottani mókát.)[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
axioma
veterán
válasz Varszegig #7995 üzenetére
Hat, azert a ketto kulonbozik. Az egyikben ugy szol a szerzodes, hogy x ft amiert kapsz y MB-ot a kovetkezo honap vegeig, azaz amiert fizetsz az a MB, es nem az ido, csak a MB-ok gyakorlatilag elevulnek. A hangszolgaltatas szerzodese viszont havidij alapu, ott az alap szolgaltatas maga a rendelkezesre allas, meg ha perceket is csomagoltak bele.
Ha meg csak a mobilnet szolgaltatasra mondtak, az lehet, de az egyszeru, fel kell mondani a fordulonappal a netre a szerzodeset, es akkor nem terhelik arra az 1 napra. -
Varszegig
veterán
mobilkvartettem van, arra mondták. majd meglátjuk, lehet nem lógok bele, de a 4 nap időhúzás is nevetséges. (Az volt az indok rá, hogy a "háttércsoport" ellenőrzi, hordozható-e a számom. Amit ott azonnal meg is tudott mondani a srác a gépből, hogy igen, hiszen évek óta nincs hűségem, és nincs tartozásom se. Azaz erre a bonyolult feladatra van egy csoport, amire lehetne egy 10 soros program.) Álmomban nem hittem volna, hogy ha 12 nappal a havi zárás előtt nekiindulok a számhordozásnak, az kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest