- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tomp
félisten
Megvolt az elbeszélgetés. Jövőhéten fog keresni a technikus. Eredetileg 72órán belül kerestek volna, de mondtam, hogy majd jövőhéten érek rá a hívást fogadni. Mondtàk, hogy rendben semmi gond.
Ügyintéző hölgy jelest kapott. :-)
-
-
tomp
félisten
Először hónap elején egy nő lerázott, mèg ő nézett hülyének. Csinált egy sim update-et, 'oszt csá. Ma viszont értelmes ügyintézőt kaptam! Ő érti amit csinál odabent!
nggabi: gsm térerő rendben van? Gyenge térerőnél szokott akadni.
Samsung Galaxy Mini esetén 50%-nál gyengébb gsm térerőnél már akad. HSDPA alatt viszont tökéletes. Kristály tiszta, mintha előttem beszélne a másik fél!
A régi SE Naite telómat betudom állítani csak 3G-re. Azon még 0térerő pálcika alatt is kristály tiszta a hívás. -
darvinya
titán
válasz RootRulez #8514 üzenetére
Hat igen WiFi alatt nem jönn le, ha nem ahhoz van rendelve.
Mivel van egy olyan lehetőség, hogy a programok elsődlegesen mihez kapcsolódjanak.
A Mobil kapcsolathoz, vagy az Internethez(itt bele értendő az aktiv internet elérés. Ez lehet WiFi, MobilNet, stb...)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomp
félisten
Ma egész jó volt a net. Fél 2-től 4-ig nem ment a híváson és az sms-en kívül semmi a 3G-n. 4után visszajött 0,17Mbiten...
Most épp 5Mbiten megy. :-)Egyre jobban szeretem az okostarifát. Holnap lesz a számlázás utolsó napja és 10,4GB-nál járok. :-D
-
krystman
őstag
Úgy látom, hogy a Telenornak lépnie kellett a ZTE Blade telefonnal kapcsolatban, mert felemelték az árát elég szépen. Az eddigi 9900ft helyett, 14990ft és a 19900ft helyett 24990ft lett. Hát azért így ez durva lett. Pedig mostanában akartam venni, de így nem fogok tuti. Gondolom a saját Telenoros telefonjuk miatt csinálták, mert szinte egyárban lehetett előfizetni a ZTE és a One Touch-ra is.
-
csab2
veterán
A tököm tele van, hogy Szeged belvárosában (Boldogasszony sgt.) épületen belül nincs 3G, állandóan átvált edge-re a telefonom!!!
Szerintetek segít ezen ha SIM kártyát cseréltetek? Elég régi van már.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Tutu7030
veterán
Esetleg segít a csere, ha pirosra vagy magentára cseréled.
Nekem is tök össze-vissza működnek a dolgok.
A múltkor nem akart működni az mms küldés, mire rájöttem, hogy az volt a baj, hogy az automatikus apn beállítás alkalmazása esetén a mobilnethez tartozó apn típusa "internet" helyett "default"-ként szerepelt.Javítottam, utána működött minden. Vasárnap pont szegedről (Szent István tér, víztorony ) akartam mms-t küldeni, nem ment.
Lényeg a lényeg; visszaraktam "internet"-ről "default"-ra a beállítást, és ismét működik a dolog.Logikát nem látok benne, de ez van.
(az mms apn-hez nem nyúltam! )Varszegig megelőzött
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
csab2
veterán
Ha nem lenne hűség, most tuti szolgáltatót váltanék.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Dávid78
tag
Telenornál se sokáig lesz mobilnetem.
2 honap alat volt 127 MB adatforgalmam és tegnap megjött az sms ,hogy elfogyott a havi adatforgalmi keretem.
Lassitanak.6 nap alatt szerintük 100 mb használtam. 20 Mb adatforgalmam se volt.
-
GrandeP
addikt
MOst cseréltettem ugye a sim kártyát...
Eddig nem is figyeltem, és nem is nagyon érdekelt...
De most ezzel a vadi új kártyával, nem annak kellene kint lennie hogy Telenor szemben a pannonnal?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Landsmann
addikt
válasz GrandeP #8534 üzenetére
Az enyém átállt mikor nevet váltottak. Egész nyáron Telenor volt akijelzőn, aztán a június 30-ai szlovák roamingolás után elfelejtete atelefon. Azóta Pannont ír ki. De ugyanúgy a haver telefonja is. Korábban többször roamingoltam Romániában, hazajövetel után mindig visszaállt a Telenor név. Most hónapok óta a Pannon virít rajta.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
tomp
félisten
Sim frissítést kell kérni a 1220 számon. Azután telenor lesz. :-)
-
tomp
félisten
Nem tuskó embert kell kifogni és megcsinálják.
Holnap amúgy ismét hívom őket. Máig nem hívott a technikus...
Elég erősen szakadozik a netem. Először 3G-n áll le a netem, majd az edge is belassul. Olyan is van, hogy az edge is leáll. 10perc után visszajön minden, mintha nem történt volna semmi. -
GrandeP
addikt
válasz Landsmann #8536 üzenetére
Én meg mikor megyek Angliába átmegyek pár országon, de mindig pannont ír ki.... mikor visszaáll, hungarisztánra..
Szar az egész hálózat úgy ahogy van... most nem a név miatt, hanem csak úgy általánosságban.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Prien
addikt
Lehet,hogy jobban át kellett volna gondolni ezzel a ZTE céggel az együttműködést... Nagy név a telekommunikációban ide vagy oda, eléggé döcögősnek tűnik az átállás. Talán a Huawei jobb választás lett volna?
A kevés is több a semminél.
-
sssz
őstag
nekem nincs ma se EDGE se 3G a telómon. Más tapasztalt ilyesmit?
Olyan mintha lenne, de mégsincs kapcsolt.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Prien
addikt
Igen, nálam is az van,hogy kint van az ,E, betű, de kapcsolat nincs. Átváltottam 3G-re és van kapcsolat. Vissza Edge, megint nincs. Eddig ilyen nem volt, mert akku takarékosságból mindig Edge hálózaton voltam. Reméljük,hogy ez csak ,,ideiglenes hiba,, .
A kevés is több a semminél.
-
-
sssz
őstag
lejár a hűségidőm és garantáltan váltok. amennyire szerettem ezt a szolgáltatót anno, most akkorát csalódok benne folyamatosan.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest