- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Az ügyfelek szerintem még évekig nem fognak megérezni semmit. Maradnak a hűségszerződések, ugyan azokkal a feltételekkel élnek tovább. Akinek nincs hűsége, az félhet majd leghamarabb. A Telenor név mindenesetre megmaradhat 2021-ig.
Addig meg szépen előkészítik az új márka bevezetését. Sok minden meg fog változni addigra, így senki se fogja hiányolni a mostani csomagokat. Szép csendben megváltoznak majd a dolgok és alig lesz feltűnő.
-
Skynet258
veterán
válasz Diák66 #56951 üzenetére
Pont kint voltam Törökbálinton tréningen mikor 11kor élőben bejelentették a dolgot, rengetegen voltunk, ott volt a cseh faszi is (nagyon laza fószer amúgy), korrekten odaàlltak a dolgozók elé, videótelefonon jött a bolgár csapat, nyugtattak mindenkit, hogy holnap ugyanúgy teljes erővel megy a munka mint eddig. Pár kérdésre nem tudtak válaszolni mert elég friss a dolog, valami hajnali háromkor irták alá. Engem nagyon nem izgat (ahogy kb. egyik dolgozót sem) megyünk előre azt kész. 3 évig még csak a logó sem változik, hol van az még. Ügyfeleknek is érvényes minden szerződése, egyelőre senki sem fog érezni semmit ebből az egészből...
-
törölt tag
Telenoros előfizetőket/ügyfeleket vajon mennyiben fogja érinteni ez a "tulajdonos váltás" ?
Nagyjából annyira, mint a szlovák/cseh előfizetőket a "helyi" O2 Telefonicától PPFhez kerülése. Segítek, semmennyire, még a név sem változott. A PPF pénzügyi befektető, nem szól bele a cégek napi működésébe.
-
Bournie
csendes tag
válasz Somatom #56925 üzenetére
Nagyon sokan az eladással kapcsolatos hírt “kivonul a Telenor” úgy ertelmezték, hogy megszűnik a szolgáltatás. Ez a kampány arról szólt, hogy a szolgáltatás marad, nyugi. Azt, hogy nem lesz eladva a cég senki nem állította egy pillanatra sem, csak, hogy nem szűnik meg. Sajnos tényleg ott tartunk értelmi színvonalban, hogy erre szükség volt, mert azt hitték, hogy ha eladják a céget azt a vevő a vasért veszi meg ami a tornyokban van, hogy leadja a méh telepen.
-
szkaroly
senior tag
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz 4Grider #56926 üzenetére
Nem kellett kamuznom Sima ügy volt. Adóba sosem írtam le a telefonszámlát,semelyik papíron nincs rajta semmi ev szám,vagy utalás,úgy hogy mák van.Majd jöhetnek tárgyalni velem a telenorosok. Amúgy a garancia kérdésben is igazatt adtak nekem kapásból.Benne van a törvényben eggyértelműen.Csak kedves szolgáltató copat
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak nekem nem működik a MyTelenor app? -
törölt tag
Akkor lehet csak egyedi hiba. Megnézem, most mit ír. Lehet, hogy csak a Telekom cseszekedik az internettel.
Szerk.: Na végre, műxik!
[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
Kis érdekesség.
Ma voltam Telenor üzletben adat egyeztetni mivel változott a szem.ig. számom, és készülök egy feltöltős kártyát hordozni. Ez rendben le is zajlott.
De ha már ott voltam, és van egy lejárt kártyám (január) ami ugyancsak feltöltős volt, és 3-400 ft egyenleg volt rajta lejáratkor. Gondoltam vissza igénylem. Az ügyfeles ránézett a dolgokra és közölte hogy -995ft az egyenleg a kártyán, tehát még én tartozom a Telenor fele. Ez előfordulhat?
Mondta hivjam a 1220-at ott mélyebbre belelátnak a rendszerbe mint ők. Hát majd meglátjuk. -
gyuromoj
veterán
Hali!
29.-én jár le a jelenlegi hűségem a Telekomnál.
Számhordozással jönnék Telenor HD-ba.
Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor kapok egy telenoros SIM-et vagy a jelenlegit használom tovább?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
darvinya
titán
-Apu kezdődik
-Mi fiam?
-Discovery család hang mizériaMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
giroud199
senior tag
Ha most vásárolok telenor elofizus készüléket az már gyárilag független? Üdv
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
legenda
válasz giroud199 #56980 üzenetére
Nem, ilyenről szó nincs, jogszabályilag a hűség lejártát követően lett díjmentes a függetlenítés, a határozott idejű szerződésekkel vásárolt készülékek esetén.
A Telekom az egyedüli szolgáltató, aki azóta már minden készülékét függetlenül forgalmazza, illetve díjmentesen feloldja a hűség intervalluma alatt is a hálózati zárat, de ők sem azért teszik, mert jogszabályi kötelezettség lenne.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
taki01
őstag
Csináltam egy pár órás ping tesztet és elég jó ping eredményeket produkált a hálózat.
-
-
negroo
aktív tag
Sziasztok. Én meg szeretném venni a telenort, de nem tudom hol kell ezt meg venni. Igaz részletre fogom és mindenkinek free net lesz ha támogattok.
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
HomeNet csomagnál is ha fordulónap után mondom le akkor teljes hónapot fizetek?
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56989 üzenetére
Akkor Hipernet Home na.Homenetre fogom cserélni,összekevertem.
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56991 üzenetére
Amit már írtam is,itt használhatatlanul lassú lett.Sokszor 1Mb/s sincs a letöltés full 4G térerőnél.Jeleztem az ügyfélszolgálaton,másodjára azt mondták ez van,ennyit bír a hálózat.Reggelente 15Mb/s körül van a sebesség az elég volna nekem.Sajnálom mert szimpatikusabb mint a voda és a mytv meg hbo is jó dolog lenne de így,hogy nem müködik semmit nem ér.Most jár le a hűség25.én.
-
MODERÁTOR
-
z67
őstag
Telenornál nincs lehetőségem a havi számla terhére feltölteni Praktikum kártyát? A mytelenorban egy fiókban vannak.
-
DrBubo77
veterán
Van ilyen szolgáltatás: Rendszeres feltöltés
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
Fifi
őstag
Ha már feltöltésről van szó: olyat lehet, hogy egy szám megtartása miatt töltögetett telenoros kártyáról feltöltök egy telekomos dominó kártyát?
Nem vagyok otthon ezekben a feltöltős dolgokban, előfizetéseink vannak, de minta régebben ismerősök csináltak volna ilyesmit, igaz ott telekom dominóról -> telekom dominóra transzferálták a pénzt.
(#56999) Viktor0610: Telekomnál ez biztos működik, hogy az előfizetéses számlám terhére rakok pénzt egy feltöltőkártyára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest