- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Lenne pár Hello Data kérdésem.
-Ha vesz vki HD előfizetéssel együtt részletre telót, és mondjuk 2 hónap múlva felmondja a HD-t, akkor a fennmaradó teló részleteket azonnal ki kell fizetni, vagy megy tovább a részlet a fennmaradó X hónapig?
-HD-nál van 'NET' APN lehetőség?Köszi előre is,
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56452 üzenetére
Szia.Te tudod esetlegmi ez a frissítés,mit szoktak csinálni ilyenkor a központból?
-
hgabor19
aktív tag
válasz Viktor0610 #56452 üzenetére
Ok, köszi.
Akkor itt az online APN-nél meg is állt a téma.Marad az alternatív flotta.
-
MODERÁTOR
-
Fitzgerald
veterán
Na mindegy, megrendeltem végül a Hello Data csomagot én is ha leáll majd ha nem, meglátjuk.
Ha csak egy gépre tudom osztani jó feltöltéssel, már jobban jártam vele mint a Trékommal. Elvileg 22.-én hozzák. -
4Grider
nagyúr
válasz Harkovz #56453 üzenetére
Milyen előfizetésről van szó?
Telenornál előfordul, hogy egy-egy nagyobb forgalmú (és/vagy terheltebb helyeken mozgó) sim-en belassul a mobilnet, gondolom ezt valami menedzsment rendszer okozza. A frissítéssel leveszik a bilincset az előfizetésről. Mivel nem garantálnak semmit, így megtehetik... -
anita67
tag
Lehet tudni valami közelebbit, hogy mikor lesz újra
elérhető az ügyfélszolgálat? Délelőtt a 1220 azt mondta, hogy már délután működni fog... A 1220at már hívni sem lehet. Kicsengés nélkül néma csend, viszont a másodperc számláló megy... Minek állnak neki egy ilyen komoly hálózatfrissítésnek, ha pancserek hozzá!?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
válasz 4Grider #56457 üzenetére
Hipernet Home M csomag.Ahogy ígérte hívott is 4-kor.Azt mondta érdemes hetente újra indítani a routert de mondtam,hogy én ezt szoktam,sőt időzítővel fél éjszaka nem is megy.Azt mondta,hogy ezzel a frissítéssel mindet adatot töröltek a rendszerből a kártyával kapcsolatban.Ez alapján az lehet valószínűbb amit Te mondasz.De korrekt volt,kérte,hogy ha újra gond lesz azonnal szóljak nyugodtan és intézik.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Pécsi gyerek #56462 üzenetére
Amúgy ezt akartam is kérdezni,hogy szerintetek ha Home csomagot akarok majd megszűntetni akkor lesz ügyfél megtartó hívás?Esetleg adnak ezeknek a csomagoknak az árából kedvezményt?
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #56466 üzenetére
600, 1.5, 3.5 gb csomagok vannak.. Akkor nem lehet igénybe venni?
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #56468 üzenetére
ha megrendelem, akkor a hbo go meg a mytv menni fog kerethasználás nélkül? Tehát nem ahoz az 1gb amit megrendelnék?
Illetve normálisan fog futni 1GB-al? Mi az a minimum ami kell neki?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #56471 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Egy Telenoros előfizetési szerződés megkötése után is van 8 napos elállási vagy más nevezetű visszamondási lehetőség, mint egy hardware vásárlása esetén??
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
LaciA hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
asdf_
veterán
14 nap, de csak tavollevok kozott kotott szerzodes eseten.
Van egy ilyen is, ez nem tudom, mennyire all meg jogilag (meg azt jelenti-e, amire en gondolok, mert nekem "kicsit" szembemegy azzal, ami miatt ezt az elallast egyaltalan kitalaltak):
Az Előfizető nem gyakorolhatja elállási jogát, ha kifejezett és előzetes hozzájárulásával a szolgáltatás nyújtását a Telenor a szerződéskötést követő 14 napon belül megkezdte. -
8
senior tag
Úgy emlékszem ÁSZF szerint csak akkor mondhatod vissza, ha a szolgáltatás minősége nem megfelelő a szolgáltatási helyen.
Bújd át az ÁSZF-et, abból kiderül. Vagy felhívod az ügyfélszolgálatot, ott megmondják.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
fil
őstag
Sziasztok!
A Telenornál a kártyás csomagokhoz rendelhető net az milyen sebességű? Ugyanaz a hypernet mint az előfizetésesnél?
-
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #56479 üzenetére
Ha ötször nem rágtuk ezt át ebben a topikban, akkor egyszer sem.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #56482 üzenetére
Akkor nem figyelted az ötleteléseinket. Ha fizetnél érte, akkor menne a full sávszélesség. A korlátos alapcsomagok olcsóbbak lennének, a full sávszélesség viszont feláras.
-
DonMaster
addikt
válasz aprokaroka87 #56482 üzenetére
pl: korlátlan internet csomagban sebesség korlátlan.
de egy 1gb-os csomag-ban elég a 40mbits-is, ahogy a 10-20gb-os nál lehetne 60mbits, 100gb-osnál lehetne már korlátlan, sokkal jobban belenne osztva a sáv,
fizetni miért is fizetsz? a GB=MB-ok-ért ami 500-1000-2000-3000...stb. nem a sebesség_ért tehát ha lekorlátoznának 40mbits-re 2gb csomaggal ugyn ugy tudnád használni csak torent huszárkodás nem lenne, bár 2gb-val már mostanában sem könnyü kb 3film divx-beb.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
azbest
félisten
ha valakinek önkorlátozás kell, mert vagy saját maga, vagy a készüléke nem tudja beosztani a keretet, akkor elvileg még mintha mindig meg lenne a 7 megabitre korlátozás ingyenes opció a mytelenorban.
Persze megértem azt is, hogy másoknak akar valaki lassítást, hogy a saját csomagja gyorsabb legyen Mondjuk pont nem a gyufalángként ellobbanó pár gigabájtos csomagok fogják kimaxolni a hálózatot egész hónapon át.
[ Szerkesztve ]
-
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #56487 üzenetére
Ha mindenki kapna korlátlan adatforgalmat cserébe a 10 Mbps-os sebességkorlátért, akkor nem sok helyütt mérnél 4G-n 10 Mbps-ot. Itt millió felhasználóról van szó...
-
Szokenesz
senior tag
válasz aprokaroka87 #56487 üzenetére
Nálunk a komplett településen 10-15Mbit a max elérhető sebesség, sokszor a 3G gyorsabb, mint a 4G
-
darvinya
titán
-
Somatom
veterán
válasz 4Grider #56488 üzenetére
Nem azt írta, hogy ennyit kapna, hanem azt, hogy max. ennyit kapna. A jelenlegi max. 150Mbs (vagy, 300?) helyett lenne max. 10. Az nagy különbség. Nézd vissza az itteni kérdéseket! Egy csomó szól arról, hogy HD -val lehet-e torrentezni. Max. 10Mb/s esetén nem nagyon lennének ilyen kérdések.
-
darvinya
titán
-
DonMaster
addikt
válasz Szokenesz #56489 üzenetére
ez a 10-15kapásbol fals,
4k stream-et kéne 20mbits stabilan. oké tudom nem igazán van /kevés 4k képes vagy 4k kijelzös mobil, de ezt szerintem 25mbits-ben kéne meghatározni , bár ahogy irták ha 25mbits de korlátlan mindenkinek soha nem érnél el 20-at se a emgnövekedet ügyfélkör és a használat miatt. anno mikor 500mb-om volt anynira sporoltam vele, de miota korlátlan van erezsd el a hajam kb max130gb adatforgalmam van havonta.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Szokenesz
senior tag
-
DonMaster
addikt
válasz Szokenesz #56499 üzenetére
az oké de azt kjell nézni hogy mi az a szám ami mindnekinek elegendö lenne és ez a 25mbits ebbe egy 4k stream belefér más nincs amit mobilla tudnál használni és többet kérne hogy ne akadjon stb.
nekem otthon 80/40mbits van , munkahelyemen 149/49mbits van bár azt nem vágom miért nincs 4g+-om mikor a másik lg g4-en meg az vanLG V30-> Iphone 12 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest