- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #56800 üzenetére
Keleten is. Nézd meg mennyi új ukrán/orosz és közel-keleti származású telefon van a piacon. Ha dual-sim-es felső kategóriás Samsung telefont akartál, vagy 6-7 évig csak ilyen származásúak közül tudtál választani. Nem vagyok benne biztos, hogy túl jól jártak ezzel az exporttal az adott országok szolgáltatói...
-
válasz szabogabor10 #56800 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod, nem azt írtam, hogy bajom lenne a függetlenül árult készülékekkel
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
-
thomas77
senior tag
válasz szabogabor10 #56803 üzenetére
Ráadásul a kód a szolgáltatótól érkezik, így nem számít illegális buherálásnak sem.
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #56803 üzenetére
Csak annyi van, hogy az elveszett/ellopott készülékek is simán függetleníthetőek így.
-
legenda
-
legenda
válasz 4Grider #56807 üzenetére
Akkor meg mindegy, bár nem divat már olyan szinten, ahová és amely bizonyos években divat volt tömegében korábban, de akkor a szolgáltatós függőség sem volt probléma...
Itthon viszont sokszorozza a megtalálást esélyét, a korábban írtak miatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kelepce
tag
Segítséget kérnék szakembertől.
Adott egy autóba beépített androidos multimédiás fejegység, Blutooth, Wifi, USB-s 3G internet csatlakozó van. "Támogatja a 3G internet, támogatja External USB hardverkulcs: WCDMA, EVDO, TD-SCDMA " Milyen műszaki megoldással tudnék saját mobil internetet varázsolni rá, ami nem a telefon internet megosztása? A Telenoros mobilinternet a hozzáadott USB stick-kel működne-e, vagy valami más megoldás kell.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Ha be sincs kapcsolva a mobilnet,akkor mi eszi az adatkeretet??igaz nem sokat,de akkor is..a mytelenor szerint csökkent,ma volt a fordulonap,és nem a teljes megrendelt keret van,és egész nap biztosan ki volt kapcsolva a mobilnet..GO Gunners!!!
-
challo
csendes tag
Ha a napokban lejár a 3 hónapom a Hello Telenorral, akkor várható, hogy keresni fognak, vagy tudok online csomagot választani?
-
-
Pécsi gyerek
addikt
Ez a válasz érkezett a telenortól :Az érintett előfizetéséhez 2017.02.02-án vásárolt Lenovo Vibe S1 Lite készüléken a munkafelvételi jegyzőkönyv alapján fődarab csere (alaplap csere) történt, így az 1 év jótállás erre a fődarabra újraindult. A fődarab csere ugyanakkor a készülék tartozékait nem érinti, így a tartozékokra nem indult újra a jótállás.
Az ismételt szervizelés esetén így a készülékkel kapcsolatban felmerült hiba jellegéből adódóan a fődarabra vonatkozóan még lehetőség van az 1 éves jótállás keretein belül a javításra, míg a tartozékokra már nem. A hiba vizsgálata és a javítás lehetőségének az elbírálása a szerviz feladata, azonban a szerviz szakvéleményét a Telenor elfogadja.
Még egy kört futok a békéltető testületnél,kíváncsi vagyok.De nem értem még mindig,ha nem tudom használni a telefonom 34 napig,akkor mért nem hosszabodik meg mindenre annyi nappal.Az akkuját sem használom addig, meg a készüléket sem tudom ugye addig rendeltetés szerűen.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
szabessz
tag
Sziasztok
HUAWEI E5577S átlagba mennyi sebességet tudd USB-n keresztül?
Ha telefonon 146-al megy ugyan ez kihozható vele kábellel összekötve?
Köszönöm. -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Online miként lehet csak tarifát váltani, lefele, telefon vásárlás nélkül?
Telefonnal ok.. A My Telenor felületén, csak felfelé ajánl.Köszi!
Üdv: Karesz
Közben megtaláltam, Szolgáltatások- módosítása!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban a weboldalak nagyon lassan töltenek csak be, ezért megmértem a sebességet: [kép].
Hello Data csomagom van és Pécs belvárosában mértem.
Más is tapasztalt hasonlót? -
MODERÁTOR
Sziasztok!
Jelenleg Telekomos előfizetésemet szeretném áthordozni Telenor feltöltő kártyásra (annak érdekében hogy későbbiekben egy Telenor-os flottához tudjak csatlakozni)
Ennek mi a menete?
Először a Telekomhoz kell bemennem felmondani az előfizetésem és utána a Telenorhoz?
Vagy a Telenornál kell kezdenem és ök mondják fel a szám áthordozása közben a Telekom-os előfizetésem?Köszönöm!
20 éve a Prohardveren
-
DrBubo77
veterán
A Telenornál kell kezdened, itt találsz róla leírást.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bigdady
nagyúr
Hali
Van egy lejárt husegidejű telóm. Hogy kéne függetlenítenem? Jol tudom már ingyenesen megcsinálják? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Viktor0610:
A függetlenítéssel kapcsolatos infókat nem tennéd be az összefoglalóba? Akkor elég lenne a heti két-három alkalommal csak arra hivatkoznunk.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Harkovz
aktív tag
válasz tamas.nick #56824 üzenetére
Nekem Home van,de az is használhatatlan sokszor.Sajnos úgy tűnik a hálózat ennyit bírt,túl van terhelve már.
-
szabessz
tag
Sziasztok.
Hipernetnél kihasználható 300Mbps szokott 150-nél gyorsabban menni ha van 4G+ hálózat?
Érdemes venni 300Mbps Mifi modemet?
Ezeket nézem még ki főleg kábelen használva Zyxel WAH7706-EU01V2F , TP-Link M7450 és a Huawei - E5785 LTE.
Ezek közül melyik a jobb választás gyorsaságba stb..?
Köszönöm. -
szabessz
tag
Sziasztok
EQ-nál csak korlátlan net-hez igényelhető adatmegosztó kártyánál van valami korlát sebességbe vagy egyformák fő kártyával?
Ha adott helyen net tudd menni 100Mbs-el min2 kártyával lehet olyan gyorsan netezni vagy ez megoszlik?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz szabessz #56833 üzenetére
A roamingot kivéve (az csak a fő kártyán van) egyformák, és egymástól független az adatsebességük. Akár egyszerre mindkettő mehet a maximumon. Ez gyakorlati tapasztalat, a főkártya a telómban van, a megosztó pedig a routeremben.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bigdady #56835 üzenetére
Pl ha beviszed a telenorhoz, ott megcsinálják valószínűleg.
Amúgy egy nem bonyolult keresés után (telenor weblap, keresés): [link]
"A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítjük ügyfeleink szerződéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleink. Kollégáink egy rövid ellenőrzést követően még a helyszínen elvégzik a függetlenítést, amely jellemzően pár percen belül megtörténik, míg egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb időszakot is igénybe vehet."
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Krill77
őstag
Hi. Hivtak ma ismeretlen szamrol majd ahogy felvettem jott egy kis dallam aztán csönd. Ránéztem a (buta) telora es kint volt a főmenübe. Jart mar így valaki?
-
bigdady
nagyúr
Ohh azt hittem telefonon is lehet pl önkiszolgáló módon. Kosz
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #56837 üzenetére
Fontos, hogy csak a tulaj kérheti, ha az nem te vagy, akkor ne indulj el.
*eredeti tulaj
(ha jol remlik, ezen "arposagot" irhatna a weboldal is btw) -
MODERÁTOR
-
atosan
veterán
Hali,
Kisvállalkozói Helló Telenor data startról lehet váltani ugyen ezen lakossági kombinációra? Személyesen, tel. Üf-ön? Mi lehet akadály? Mindkét szám a nevemen van.
Segítséget előre is köszi[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Somatom
veterán
Számlabefizetés tour de torture, a'la Telenor. Innen indultam. Tegnapelőtt hazajöttem, és megy a Wallet. Király! Nézem, az 5820 helyett, 2410 a számla. Befizetném, de sikertelen. Isoraz! Ez olyan jól sikerült, hogy a Wallet szerint dupláztam. Na, mindegy, ha kettőben is, de megvan az 5820. Erre ma reggel jön egy figyelmeztető mail, hogy befizetetlen számlám van, 5820 -ért, ami holnap lejár. Hmmmm.... Walletben semmi. Mail -ben link. Rábökök, javasolja, a MyTelenor telepítését. Belépek a flottás számmal, de nuku infó. No, akkor 1220. Mondja az ember, hogy mázlim van, mert ma munkanap van, így tudok üzleti előfizetésre ügyintézni. Micsoda mázli! Két átkapcsolás után, harmadszor sírom el a bánatomat. Azt mondja az illetékes, hogy mondjak valami kódot. Mivaaan??? Másfél éve fizetgetem a havidíjakat, de eddig nem kellett semmilyen kód. Szerencsére a mail -ben levő infók alapján is tud intézkedni. Kiderült, hogy az EQ -nak megváltozott az ügyfélszáma, ezért nem látom a régi számlát a Wallet -ben. Remek, mondom, de akkor most mit tegyek? Azt mondja, hogy marad a banki utalás. Király, mondom, de hova, mert azt elfelejtették közölni a mail -ben. Telefonon lediktálta a számlaszámot, így végre el tudtam utalni. A 2410 sztem egy fél havi díj lehetett, mert 9. -éről, 26. -ára változott a forduló dátuma. Ezügyben még beszélnem kell a flottával, mert a Telenor nem írja jóvá automatikusan a pluszban befizetett 2410 -et.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Somatom #56845 üzenetére
Egyre szutyokabb a telenor (a másik bandák is) Én több mint egy éve sz@pok velük.Tulszámlázás,tévedésből kiszámlázott 2×50 ezer,most a legújabb,hogy a garanciás telefonomat nem akarják megjavítani... Személyes ügyintézés minőségét már nem is említem.Peddig még amikor pannon volt, azóta itt vagyok,de csak sz@rabb lesz a szinvonal.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Somatom
veterán
válasz Pécsi gyerek #56846 üzenetére
Némi odafigyeléssel lehetett volna egyszerűbb is ez a story, de ez nálam inkább a "megmosolyogtató szerencsétlenkedés" kategória. Felhívtam az ÜFSZ -t, viszonylag gyorsan emberhez jutottam, és tudott segíteni. Nem tökéletes a megoldás, de nem vagyok telhetetlen. Voltam már a másik kettőnek is ügyfele, és sokkal rosszabb tapasztalataim voltak velük.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Somatom #56847 üzenetére
Nemrég én is telefonáltam velük röpke 50 percet két emberrel,mind a kettőnek ugyan azt elkellett mondanom A mai világban 50 percet telefonálni,hogy egyáltalán eljuss oda hogy vették a panaszt.Na erre nem mondok semmit,mert nincsenek rá megfelelő szavaim...
-
kinder93
aktív tag
Egy Lumia 640 telefonnal megosztottam a HD netet, és az erre csatlakozó másik mobil azt írja, hogy vonalsebesség 72 mbps. Miért ennyi? Ez pontosan mit jelent?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest