Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Somatom

    veterán

    válasz Viktor0610 #49194 üzenetére

    Nem Te értettél félre engem, hanem én a Telenor -t. Azt gondoltam, hogy ha már van egy külön Androidos kliens, akkor az AIO. Aztán megküzdöttem a webes regisztrációval. Nem volt síma ügy, mert folyamatosan formátum hibával visszadobta a reget. Persze, azt nem részletezte, hogy konkrétan mi a baja. Kiderült, hogy a "nevemEQ" felhasználónév nem tetszett neki. Írtam mást, amivel engedett regelni. Aztán a bejelentkezésnél a
    https://online.telenor.hu/Ugyfelszolgalat/pol/Start.aspx
    weboldal nem elérhetőt dobott.
    Átnyergeltem Dolphin -ról, Firefox -ra. Úgy már beengedett, és ment a kártyás fizetés is. Sőt, mivel a Firefox -ban alapból van "oldal mentése PDF -ként" opció, így az oldal "nyomtat" gombjára megjelenő befizetési infókat egyből le tudtam menteni. Majd kipróbálom a Walletet is, mert rühellem ezt az OTP -s kártyafizető felületet.

    Láttam a Wallet -ben ilyen NFC -s fizetési lehetőséget. Kíváncsi leszek, hogy összehangolható -e a német autópályás WC -k érintős rendszerével. Ez viccesnek hangzó igény, de nálam nagyon is valós ez az apró probléma (szó szerint az apró a probléma).

    Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Új hozzászólás Aktív témák