- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #49201 üzenetére
Miért is kár? Szerintem rajtad kívül kb. senkit nem érdekel.
Rendeld meg minden héten, aztán számold ki!
Xiaomi 13T
-
törölt tag
Engem is érdekelne...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #49202 üzenetére
Gondolod?
-
Somatom
veterán
Ha megmondanák, az sem lenne tuti infó. Többször előfordult, hogy az ÜFSZ más ajánlatott látott a gépén, mint én a telón.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
4Grider
nagyúr
válasz hodostamas #49206 üzenetére
Az adott összeg EU-s előírás, így kétlem, hogy változtatható lenne.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Milyen pingje van a Telenor korlátlan mobilnetének? Szeretném kiváltani a vezetékes Invitel netemet, mert a 4.2 mbit az már lassan élvezhetetlenül lassú.
Viszont volna még egy szempont...sajnos a hulladék médiakínálatnak köszönhetően torrentezni is kell. Mobilnettel lehet?
Köszönöm!
-
Mr X
veterán
Üdv!
Adott egy havidíjas előfizetés, hűségidővel, plusz egy nulla forintért kapott készülék. Az előfizető elhunyt. Ha a gyermeke bemegy egy Telenor ügyfélszolgálatra a halotti anyakönyvi kivonattal, meg tudja szüntetni az előfizetést?
-
4Grider
nagyúr
Az előfizetés megszűnik az előfizető halálával. Ezt az összes ÁSZF-be kötelezően bele kell foglalni (törvényi kötelezettség).
Tehát egy halottival azonnal, kérdés nélkül meg kell szüntetniük az előfizetést. Megpróbálkozhatnak azzal, hogy átveszitek-e, de ha magatoktól nem akarjátok az előfizetést átvenni, akkor ne hagyjátok magatokat meggyőzni/elküldeni. -
törölt tag
válasz szabifotos #49217 üzenetére
1220, vagy személyesen.
-
Bferibörs
addikt
válasz szabifotos #49217 üzenetére
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Viktor0610 #49202 üzenetére
Látod, mégis többeket érdekel
Ezekkel a heti csomagokkal (tudván, hogy mikor mennyibe kerül és mit tartalmaz) kiváltható lehetne a ciklusidős/havidíjas internet/perc csomag és még lebeszélhető perceket is ad.
-
whiskeys
őstag
Jó ez a ceglédi Telenor 4g. Még 2g is alig van.... Böngészésre sem alkalmas....
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Bferibörs
addikt
válasz whiskeys #49222 üzenetére
nem kötekedésnek - ez valszeg Cegléd kieső része , - eszembe nem jutna egy szolgáltatásra előfizetni úgy , hogy előtte nem méregetem a lehetőségeit,- tudom nem vagyunk egyformák és mindig tanul az ember
anno 3 szolgáltatót mértem, voda 3 nap után vissza ad, telekom maradt akkor, most a telenort mérem mielőtt beleugranék egy váltásba , nagyon sok helyen járok ahol gyenge a net és ezek a helyek azért nem településeken belül vannak , településeken eddig 20 Mbit/s alatt nem mértem, igaz 100 felett is csak 3x .
hidd el a zöme településeken kívül lett mérve, Pest-megye.
próbálj meg más szolgáltatókat hátha jobb máshol a helyzet bár nem tartom valószínűnek
sajnálom, hogy így jártál
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz whiskeys #49224 üzenetére
értem, de akkor ne szidd a Telenort ha nem olyan helyen lax ahol tökéletes lefedettség van, tudom bosszantó de nincs más mint másik alternatívát keresni , max. megkérdezheted a szomszédodat, hogy neki van e Telenoros m.netje és , hogy nála , hogy működik, ha csak panaszkodsz nem fogsz előrébb jutni sajnos .
-
Bferibörs
addikt
válasz #08205312 #49226 üzenetére
a következő kérdésem az lett volna, hogy Cegléden hol, cím stb, de ugye fórumon címet nem kérünk- olvass vissza ,mértem én is 0-át Pusztazámorban, utólag valami 4 egész valamennyit a falu határában , 300 méterrel arrébb egyenlő volt kb. a telekom mérésemmel ( bent van a képek valamelyikén ) - szerinted ? Szidjam a Telenort , hogy ott nem lehet normálisan netezni mert éppen ott vagyok ? Amúgy ezért mérem, mert nem akarok szívni a későbbiekben , egy házért akármiért nem fognak egy új tornyot felállítani. Cegléd környékén, belterületén nem jártam mostanában, ha járok rámérek, hogy hol mennyi lehet.
Az ilyen térképekben amúgy nem hiszek tapasztalat
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz Bferibörs #49227 üzenetére
Pedig ezt is írtam már hogy költöztem ide a és külterület, és szomszéd is messze van csak....... Ezt hogy elkuldjem, járkálni kell az udvaron és a házban hogy elmenjen....
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz whiskeys #49228 üzenetére
bocs, nem vagyok naprakész, jössz elengedsz egy-két mondatot amivel nincs baj, csak tisztázni kellene a körülményeket és megoldást találni rá , a Telenor nem jó nálad ahol jelenleg laksz, más alternatívát kell keresni ha lehetséges.
"Ezt hogy elkuldjem, járkálni kell az udvaron és a házban hogy elmenjen...."
nem irigyellek
#49229) Harkovz
az eszköz máshol jól működött- persze attól még lehet ,hogy elromlott, erre is célszerű lenne rámérni -erről azt hiszem már beszéltünk itt-
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz whiskeys #49231 üzenetére
persze emlékszem de nem mindenre ,korral jár biztosan
Közelebb laknál hidd el segítenék, szolgáltató mérésekkel ,mifi ilyenek, tudom, hogy bosszantó , csak már leszoktam a bosszankodásról, inkább a megoldás felé igyekszem hajazni.
( a mérgelődéstől semmi sem változik,nem lesz jobb ha úgy tetszik )Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
zseko
veterán
Hát, ez nem lesz vigasz neked whiskeys , hogy nálam egész jól megy, kis falu a Mátra alján, untam már várni a vezetékes adsl netem sebességével a steames játék letöltésének végére, így usb-n megosztottam a telefonról a netet.
ennyit tud a vezetékes:
ezt meg tegnapelőtt a Hello Data:
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #49234 üzenetére
Az invitelt.
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #49240 üzenetére
"Samsung j3 a teló"
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #49242 üzenetére
de valahol - értelmezésem szerint- külterületen lakik a topiktárs
-
MODERÁTOR
-
Szokenesz
senior tag
válasz Viktor0610 #49242 üzenetére
Térkép szerint nálunk 2-3-4G mind elérhető beltéren, ami igaz is, de annyira gyenge jellel, hogy se internet, se telefonhívás nem megy, csak az erkélyről.. Üdv. Panel első emeletéről.
(Másik két szolgáltatónak sincs itt semmi használható jele..) -
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #49245 üzenetére
Tehát leírom újra és újra. Ha a sim rossz akkor Fehérgyarmaton is rossz. De ott jön 100/40-el....
-
azbest
félisten
válasz whiskeys #49248 üzenetére
Ha vályog falú házban laksz, a falakban lehet csirkedrót háló van, hogy fenn maradjon a vakolat. Ezesetben semmivel se lesz benn jó térerő. Ha kültéren is gyenge, akkor persze más a helyzet.
A szülőfalumban is csak ablakba tett telefonnal volt normálisabb net sokáig... csak mióta a közeli víztornyot is telepakolták, azóta van benn is jobb térerő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs