- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
Új vagyok Telenornál, Hello Datával. Külföldre megyek EU-s országba, ugye nem kell semmit bekapcsoltatnom a roaming adat működése érdekében? Átmegyek a határon és van 5GB-om (?)
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Már írtam asszem ezügyben, de most újra felmérgelt a Telenor. Miért van az, hogy egyenleg feltöltés után a Klikk 1GB, csak 891,87MB?
Egyszer már volt ilyen, és veszekedtem az ügyfélszolgálattal, mert állították, hogy biztos elhasználtam, vagy frissített valami. Ezúttal viszont itthon ültem és wifin keresztül neteztem, szóval ez lehetetlen. Mi lehet ez??
Lehet olyan, hogy mivel nem fordulónapon töltöttem fel, ők időarányosan saccoltak egyet és levonták a pár napot az adatforgalomból? de ez hülyeség....Azt sem értem, hogy ha 1390Ft a klikk és 3004-em volt, akkor, hogy lehet 1793Ft? Akárhogy számolom, az 1614Ft...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz szabifotos #49405 üzenetére
Lehet olyan, hogy mivel nem fordulónapon töltöttem fel, ők időarányosan saccoltak egyet és levonták a pár napot az adatforgalomból?
Ha a következő Klikk levonás nem az előfizetés fordulónapján, hanem a Klikk megrendelését követő egy hónap múlva lesz, akkor lehet. -
szabifotos
senior tag
válasz 4Grider #49407 üzenetére
26. a fordulónap, és 31-e van. A következő levonás ilyenkor úgyan úgy 26-a szokott lenni. Csak ez az 5 nap "kiesés" volt, mert előző hónapban is használtam... Mindegy, akkor tuti emiatt...
Ja.. és felvetődik a kérdés, hogy az ügyfélszolgálat ezt miért nem tudja elmondani? Inkább hülyének néznek és rávágják: "Biztos elhasználta. Kérhet részletes számlát, de azon sem látszik. Panaszt itt meg itt tehet...."
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz 4Grider #49406 üzenetére
Arról válaszoltunk egymásnak, hogy a hálózaton belül 225 perc, 225 SMS, 1125 MB adat 1325 Ft-ért havidíjas cuccnak "mekkora királyság lenne".
Tehát csak az erre a 7 napra vonatkozó kínálat, havi díjasításáról beszéltünk. Kiragadott 7 napos ajánlat, nincs növekmény, stb. stb.
-
nfsu17
veterán
Kaptam (kaptunk?) egy smst, hogy hétvégén korlátlanul netezhetek.
Tök jó.
Úgy sincs most mobilnetem.
Lehet így próbálnak átcsábítani hello datába? Hogy érezzem milyen jó a korlátlan net? Mindegy is.
Köszi T. -
MODERÁTOR
-
viharhozo
addikt
Megkerdezem itt is, hatha. Hello Data csomagot osztanek. Probaltam tobbfele telefonnal ill. simruterrel is. A hibajelenseg mindig ugyanaz: idovel egyszeruen nincs net. A ruterben ot perc utan, regi telefonban egy oran utan, ujabban par ora utan. Papiron van, az eszkozok latjak egymast, tudok pingelni, de a weboldalak timeoutolnak/nem toltodnek be rendesen. Ujrainditas utan egy ideig megint minden jo.
Lehet ez vmilyen szolgaltatoi beallitas miatt?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #49415 üzenetére
MyTv promóció inkább nem előfizetőknek lenne jó, hogy rákapjanak és előfizessenek.
Amúgy minden Telenor-osnak ingyenes MyTv.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Sify
senior tag
válasz viharhozo #49416 üzenetére
En most voltam 2 het balatonon. Fiamnak a tabjara osztottam meg a netet. 6 GB netet osztottam meg nem volt semmi ilyen problemam. Siman mukodott a megosztas mindenfele megszakitas nelkul. Iphone6-rol osztottam meg a netet.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
radio100jozs
őstag
-
karl_fischer
aktív tag
Ezt kaptam SMS-ben:
Hello Data csomagodhoz jàrò MyTV Start szolgàltatàsodat sikeresen aktivàltuk! Ha még többet szeretnél megtudni a MyTV-röl, vagy többre vàgysz, làtogasd meg weboldalunkat: www.telenor.hu/mytv!Remélem nem fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz viharhozo #49420 üzenetére
Én értem, hogy megosztásra nem szabad használni, hiszen telefonra találták ki.
(Na nem mintha nem lehetne terabájtokat forgalmazni telefonon...)
De miért nem lehetne azt csinálni, mint az USÁ-ban, hogy hiába korlátlan a csomagod, megosztásra csak mondjuk 5 GB használható fel a legkisebb csomagban. Elég rossz, mert néha kéne stabil net gépre mobilneten keresztül, és nem igaz, hogy szakadozva tudja megosztani csak. Ezért magamnál kell tartanom fantasztikusan a vodás telefonomat is.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
MODERÁTOR
-
fdisk
őstag
Üdv.
DPI alap csomagom van.
Váltanék egy jobbra, és találtam egy másik "szolgáltatót ". Tarifaexpertet.
Van vkinek tapasztalat, esetleg előfizetése ott?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
MODERÁTOR
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #49415 üzenetére
Azt hogy én megkapom, még valamennyire értem, de ha olyan is megkapja, akinek a csomagjában eleve benne van, ő hogy?
HR24.hu
-
Bferibörs
addikt
válasz radio100jozs #49423 üzenetére
oké,érthető amit írsz-de van akinek korlátozza és van akinek nem ? ez így elég furcsa nem ? ez mitől lehet ?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
fdisk
őstag
válasz Viktor0610 #49428 üzenetére
Köszi.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
MODERÁTOR
zseko:
Minden Hello Data előfizető csomagjában van valamilyen MyTV előfizetés.
Erre a három napra az összeset megkapja minden hello datás.
Akinek a legnagyobb Hello Data csomagja van (abban emlékeim szerint a legnagyobb MyTV csomag van benne), az sajnos, így járt.Bferibörs:
Szerintem a használat helyétől függ. Ahol van kapacitás, ott kevésbé lassítják, ahol nincs, ott jobban.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #49432 üzenetére
érthető, ez nem jutott eszembe
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Nerd
aktív tag
ez a mytv kifog rajtam
Be akarok regisztralni.
Hello Data Start elofizetesem van.
A MyTV Start csomagot akarom regisztracioval kiprobalni laptoprol.
Telenor szamlara probalok regisztralni. Meg is kapom az ellenorzo kodot amit ha megadok ezt a hibauzenetet kapom:
"Hiba a termék felhasználóhoz rendelésekor! (Hiba a termék felhasználóhoz rendelésekor! (Start csomag))
"Most kaptam en is SMS-t hogy aktivaltak a start csomagot.
Probalok belepni, de ugye nem tudom a jelszot. Sebaj ott a lehetoseg, hogy kerjek smsben jelszot. Arra meg azt mondja, hogy
"Felhasználó nem található!"
Mit csinalok rosszul?
Plusz adalek:
- 30-as szamom van, szamhordozassal jottem
- csak az ingyenes csomagra akarok egyelore beregisztralni, mert ki akarom probalni laptopon bongeszoben is.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #49432 üzenetére
Ez így jól hangzana, csak sajnos nem teljesen igaz. Az alap, vagyis a Hello Data Start csomaghoz nem jár semmilyen MyTV. Persze, azt írja hogy MytV Start csomag ingyen, mert az milyen jól hangzik, csakhogy az mindenkinek ingyen jár, a nem Telenorosoknak is
Jó, alapvetően nem is izgat, átnéztem a választékot és számomra a legnagyobb csomag kínálatának is a 70-80%-a hulladék (bocs a fogalmazásért), a Start meg gyakorlatilag úgy ahogy van, az egész.
Tulajdonképpen, gyakorlatilag az elmúlt 8-9 hónapban nem néztem tévét összesen 10 órát
HR24.hu
-
zseko
veterán
Ingyenes csomagra szerintem nem is szükséges regisztrálni Csak kiválasztom a műsorújságot, aztán ott mikor kérné az adatokat, a 'Körülnézek megrendelés nélkül' gombot választom, majd kis várakozás után bejön a start csomag tartalma és lehet nézni
Egyébként ugyanaz megy végig nálam is amit írtál. Nem kicsit... khmm, hibás a rendszerHR24.hu
-
sosperec18
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdésem lesz, de nem értem.
Ha a telenortól veszel korlátlan netet tartalmazó kártyát és osztani szeretnéd biztos hogy nem megy.
Amint valamilyen flottába belépsz, hasonló kártyával már alapban mehet a router és megy a net?!Vagy nem így van?
Előre is köszönöm!
üdv
-
MODERÁTOR
válasz sosperec18 #49441 üzenetére
Nem látok kérdést.
A megoldás az lehet, hogy a hálózat terheltségétől függően jobban korlátozzák a Hello Data csomagok használatát, különös tekintettel a megosztott net használatára.
Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
válasz sosperec18 #49441 üzenetére
Ha biztosabbra akarsz menni "sebesség terén" akkor flotta , ott az ügyintézés elég katasztrófális, ( + van ahol belépési díj is van )
A Hello Data egy próbát megér, nincs hűség, ha kaki akkor tovább lehet lépni - szerintem.
Vegyesek az általam olvasott tapasztalatok mindkét esetben,jobb,rosszabb.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
zseko
veterán
Erre most találtam rá, érdekes
"Kik, hol, mire – na és mennyit használja az új tarifát?
.
.
.
...A Telenor Hello Data felhasználói az elmúlt 30 napban a Telenor Hipernet hálózatán 123 terabájt forgalmat generáltak, ami – ha csak erre fordítanánk – több mint 82 000 HD film megtekintésére lenne elegendő a MyTV-n, vagy 12 300 000 zeneszám letöltésére Deezeren vagy Spotify-on. Ha manapság, az online streaming korában valaki mégis CD-re írná ezt az adatmennyiséget, 166 232 korongra lenne szüksége; ezeket a lemezeket egymás mellé téve a Hősök terétől a törökbálinti Telenor székházig 18,2 km-es, összefüggő utat lehetne építeni. A Telenor Hello Data első 30 napjának adatforgalma 85%-ban 4G és 4G+, 15%-ban pedig 3G hálózaton áramlott..."
.
.
.HR24.hu
-
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #49448 üzenetére
Á köszi értem, akkor ez a hétvége ami most jön.
Viszont van egy kis probléma. Olyan telefonban van a kártyám, amire nincs mytv meg mytelenor app. Így tudom nézni valahogy? Számítógépre streamelve a telefonról? -
MODERÁTOR
válasz lugosi #49449 üzenetére
A http://mytv.telenor.hu oldalon nézheted gépen is a műsort.
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest