Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #35104512

    törölt tag

    sziasztok,

    valaki hátha járt már hasonló cipőben és van ötlete :)
    november eleje óta használhatatlan a telenor hálózata a lakóhelyemen. évek óta azért vagyok telenoros mert ez volt az egyetlen ami működött.
    sok-sok hibabejelentésen túl vagyok, 1,5 hónapon keresztül ők nem láttak hibát, aztán kb 2 hete mégis van hiba, mégpedig az, hogy valami külföldi rádióhullám zavarja a hálózatot :U ezzel ők nem tudnak mit kezdeni, jelezték az nmhh -nak tavaly februárban :Y és várják a csodát.
    az ászf -ben ugye az van, hogy akkor sem mondhatom le az előfizetést ha mondjuk lebontanak egy tornyot és azon az adott helyen nincs szolgáltatás.
    mivel ez sok-sok évig hibátlanul működött, és most 3 hónapja használhatatlan, én mint laikus azt gondolom, hogy hiba van a mátrixban, amit nem tudnak megoldani (az én szempontomból szerintem mindegy, hogy a hibát mi okozza).
    a lényeg, hogy szeretném felmondani a szolgáltatást, de van még ugye 1 év hűség, kötbért pedig nem szeretnék fizetni. elköltözni emiatt nem fogok, itt nem lehet telefonálni, ezért pedig nem szeretnék fizetni...
    van erre bármi esély, hogy elengednek?
    írtam már a telenor oldalán, várom a választ... (mert ugye azzal is megvárják a 30 napot, de telefonon ilyet nem lehet elintézni csak írásban).

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák