- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Az miért lehet hogyha indítok egy speedtestet vagy megnyitom a youtubeot vagy valami olyat csinálok ami igényel egy kis sávszélt akkor B3 ról ledobja a telót Telekomos B20 ra? B3-on -83 dBm jelerősség volt ami majdnem tökéletes B20-on pedig -104 dBm meg az most messzebb is van tőlem szóval nem értem... Miután rámegy a B20 ra a sebesség lecsökken 240-ről 0.80-ra..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #102905 üzenetére
Szerintem nincs, oldalon most nem tudom megnézni mivel karbantartanak. Eddig csak akkor dobott át ha töltöttem fel valamit vagy amikor speedtesten eljutott a feltöltésig, de most szinte akármit csinálok, mondjuk megnyitom a messengert, átvág a telekomos b20 ra és nem tudom hogy miért.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #102909 üzenetére
Akkor szerintem bejelentem vagy nem tudom mert most a telekomos b20-on van a teló, hívott haverom és csak az smst kaptam meg hogy hívott, nem jött ki a hívás. Pedig van 3 egységnyi térerő a telekomos b20 on most. Eddig a telefon átment a B3 ra de most már vagy fél órája b20 on van. Ha kimegyek az udvarra átmegy b3-ra de ahogy bemegyek a házba vissza megy a b20 ra, pedig a jelerősség nagyon nem változik miután bementem. Talán csak -85 dBm-ről felmegy -93 dBm re de szerintem attól nem kéne megszakadnia
-
bociusz
aktív tag
További helyszíneken történt meg a B1 sáv 15 MHz-re bővítése a már lekapcsolt 3G-s területeken (Székesfehérvár, Várpalota, Veszprém, Bakony stb.).
Cellmapperen a 325-ös EARFCN-re kell szűrni.[ Szerkesztve ]
-
bociusz
aktív tag
válasz #41123072 #102913 üzenetére
Ott még üzemel a 3G. Az, hogy ritkán látod, csak annyit jelent, hogy a telefonod modemje nem figyeli folyamatosan az összes sávot (energiatakarékosság miatt). Típustól függően viszont rá tudod kényszeríteni, hogy mely sávo(ka)t hasznája (az "LTE Band Lock"-ra keress rá).
-
törölt tag
válasz #41123072 #102915 üzenetére
Beletettem egy samu A52s-be ott is ezt produkalja. Nyomtam rajta egy band lockot (B3), utána meg mikor a speedtest alkalmazás eljutott az upload tesztig, hibádzott nem akart lefutni a teljes teszt. B1-re lockolva pedig rá sem csatlakozott a B1-re, mintha nem is létezne.
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz #41123072 #102917 üzenetére
ha band lock-olsz és elkezdesz mozogni, akkor ne csodálkozz hogy rosszul működik.
vissza kell rakni automatikusra, ha elkezdesz mozogni.
illetve hívást sem tudsz fogadni band lock alatt, azért kaptad az sms-t.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Gloob
addikt
válasz donjohnson #102918 üzenetére
Ezt band lock menüt hogyan lehet előcsalni egy Samsung A52S telefonon?
Samsung Galaxy A52S
-
azbest
félisten
válasz Gloob #102921 üzenetére
újabb samsung telefon / firmware verziókból kiszedték szerintem az ilyen felületet, max a rootolt készülékeken lehet elővarázsolni [link]
A NetMonster appnak van linkje másik rejtett képernyőre, ahol 4-5G only (NR/LTE) módra lehet váltani.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Lehetséges, hogy van valami eSIM aktivációs limit? 2 hete még simán hozzáadtam egy telefonhoz, ma meg már nem tudom, azt írja nem érvényes Nincs 2 hónapos az egész "kártya".
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #102924 üzenetére
Nem tudok róla. Leválasztottad rendesen? Hányszor választottad le eddig?
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #102926 üzenetére
Nem érvényes üzenetet kapsz akkor is, ha nincs leválasztva.
-
zzola
titán
válasz szabonagyur #102924 üzenetére
Én bennem van egy "emlék", mintha 10x lehetne aktiválni egy eSIM-et, de lehet, hogy semmi valóságalapja nincsen.
-
törölt tag
válasz donjohnson #102918 üzenetére
Band lock-al csak megnéztem hogy élnek a frekik. Valamit lehet csináltak mert már a telóm észre se veszi a B20-at Se az iphone, se a samu. Lehetséges hogy pont akkorra csináltak valamit mikor betettem a samuba a simet aztán azért volt 4G+ és nem lógott B20-on vagy fogalmam sincs
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #102873 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz yanna #102933 üzenetére
Észrevettem.
Melóhelyen fizettem volna kaját, erre terminál közli kiszolgálóhiba. De mivel George app értesített hogy sikeres fizetés, elhoztam kaját, erre délután jött egy újabb George üzenet hogy visszatérítés.
De becsületes ember lévén holnap beballagok és kifizetem nekik 😅
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Prien
addikt
Bocsi az amatőr kérdésért, a hűségkedvezmények megszűntek? Ha aláírsz 2 évet, a részletfizetés a max.amit kapsz?
A kevés is több a semminél.
-
MODERÁTOR
válasz Prien #102936 üzenetére
Alacsonyabb havi költés esetén nincs, nem feltétlen van forintkedvezmény. (Alacsonyabb=10-12 ezer forint/előfizetés.)
Ha bejelented, hogy elhordoznál, megszüntetnéd a számod, az ügyfélmegtartó csoport talán ad valamekkora kedvezményt. Nem tudom, milyen feltételek mellett szoktak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz donjohnson #102930 üzenetére
Mától már megint kezdett ledobni b20 ra, hívás is nehezen megy ki vagy jön be
-
timelord1987
őstag
válasz timelord1987 #102899 üzenetére
Sziasztok!
Rendelésnél baj, ha a végén csak az első “elfogadom” check boxot tudtam bejelölni, a másodikat nem?
Így is fogják aktiválni a feltöltőkártyát?
Nem kaptam szerződést csak a telefonra garancia papírt és az átvételi papírt, amit a Futárnál is alá kellett írni. -
4Grider
nagyúr
válasz timelord1987 #102940 üzenetére
Az átvételi papíron nincsen rajta, hogy hogyan kell aktiválni az előfizetést?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #102940 üzenetére
Nem emlékszem már a rendelés menetére, de az 1000%, ha aláírtál a futárnál, akkor nincs semmi teendő, egyszer csak aktív lesz a szám.
Aktiválására nincs szükség.Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #102942 üzenetére
Mondjuk a kollégáid egy kicsit csipkedhetnék magukat, nem kellene egy hétig elhúzni egy kártya aktiválását.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #102942 üzenetére
Nem is szokott addig tartani.
Három nap ÁSzF szerint, azután mehet a panasz/érdeklődés.Xiaomi 13T
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a kérdésem lehet konkrét csomag függő, de remélem tudtok iránymutatást adni. Sajna nem jutok el üzletbe épkázláb időben, így nem tudom leérdeklődni.Van lehetőségem céges flotta csomagba belépni, amiben tudnék részletre vásárolni készüléket. Viszont hallottam olyat, hogy részletre csak akkor lehet, ha 6 hónapja aktív és tartozásmentes az előfizetés. Igaz ez, vagy egyből is van rá lehetőség így készüléket vásárolni?
pár éve a nevemen lévő feltöltőkártyás számot vinnék a flottába.
Kösziby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Na akkor jövőhónapban vége a 3G-nek!
3G lekapcsolás2023. november 13-án pedig az egész ország területén lekapcsoljuk 3G-hálózatunkat.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest