- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#86322688 #44150 üzenetére
A tükörobit a bokeh
Na, ezzel van a legfőbb problémám - tudom, ízlések és pofonok, de akárhány tesztet néztem tükrösökről, nekem sose jött be a mosásuk. Biztos az én google-fum gyenge, és vannak ellenpéldák - de amikkel láttam képeket (Samyang, Wallimex, vagy akár Nikon), azok így... hát, ha ez egy tudatos művészi döntés eredménye, hogy igenis úgy nézzen ki, ahogy, akkor azt elfogadom.
Szerk: oké, akkor jól tippeltem, direkt ilyen - nincs ezzel baj, hogy effektel, csak mintahogy pl. halszemezni sem akarok, az ilyesféle képvilág sem annyira jön be. Ettől még tetszik, hogy láttál benne valamit, csak not my cup of tea.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest