-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
válasz
rellif #42704 üzenetére
Humm-humm, lehet hogy akkor ez feature, nem is bug?
Arra gondoltam elso korben irok a szerviznek, hogy ok mit mondanak ra, mert meg abban sem vagyok biztos, hogy ez most termeszetes vagy sem. Azert kotottem itt ki, hogy hatha valakinek van meg ilyen keznel, es kiderul, hogy masnal is ilyen lotyogos, vagy feszesen tart.
(A D3400-nak mas a kialakitasa, ahhoz nem tudtam viszonyitani)Koszonom, mindkettotoknek!
PS: Ha valaki meg esetleg D7000-es szeriaval rendelkezik, kukkantsa mar neki mi a helyzet! Koszi!
-
masterful87
senior tag
válasz
rellif #40703 üzenetére
Konkrétan emiatt az akció miatt vagyok itt!
Ez hozott erősen gondolkodóba. 245 ezer, és ha 65-ért elmenne bontatlanul a 18-105, akkor nagyon jó áron lenne meg a D7100.
De ha ettől az akciótól eltekintek, akkor kábé 235e a D7100 és 285e a D7200 újonnan, boltból, 3 év garival. 50e a különbözet, de most a D7200-ra van 22e pénzvisszatérítés. Akkor meg maradt 28e a különbözet. Az egybehangzó véleményetek szerint pedig ekkora felárat simán megér a D7200. Gondolkozom még egy kicsit a dolgon.
Köszi mindenkinek!
-
Imifej
senior tag
válasz
rellif #40521 üzenetére
Nekem Meike 910 van most, és Yongnuo 568 volt előtte. Sajnos az utóbbi megadta magát, TTL mód nem megy, de vázról levéve, és manuálban működik még. Tényleg erősebb az 568, de hangosabb is sokkal, és az akkut is jobban zabálja. Valaki meg tudná mondani, hogy az 568 segédfénye akkor is megy, ha nem a középső fókuszpont van kiválasztva? Mert a Meike nem. Sajnos nem emlékszem már rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest