- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
-
B1T3
addikt
Nem tudom, mennyire hosszú távra tervezel vele, de én ezek közül a D610-re voksolnék egyrészt pont azért, mert frissebb modell, tehát hiába strapabíró a D3s, mindig van gyengébben sikerült komponens, ami megadhatja magát, és a D610-nél talán még könnyebb megoldani a szervizelést évek múltán is (de ezt csak józan paraszti ésszel gondolom így). Másrészt szerintem gyakran jól jöhet az a nagyobb felbontás, a 12 megapixelből néha nehezebb kroppolni', ha van egy picit elnézett kompozíciód.
-
Roachy
senior tag
D700 nagyon jó gép, de mostanra már elég öregecske és a 12 Mp is lehet gyenge pont. De az áruk tényleg nagyon csábító. Szűkös keret esetén ezt venném és inkább az optikákra áldoznék többet.
D3s szintén öreg és csak 12Mp és még drága is. Illetve ezek igáslovak, aligha találsz belőle kevés expós, szép állapotút. És baromi nagy és nehéz gép, szükséged van e rá egyáltalán. De ha sajtó, vagy sport fotózásra készülsz és nagy szerencsével találsz nem teljesen leharcolt darabot, akkor ez is lehet jó választás.
D610 ezek közül a legreálisabb szerintem. Újabb szenzor, nagyobb felbontás és ebből találni a használt piacon újszerű darabokat is akár még garival. Ezek olyan előnyök ami jobb vétellé teszi annak ellenére is, hogy bizonyos szolgáltatásokban elmarad a másik kettőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest