- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Misi1979 #36951 üzenetére
Kétszer is volt D-m az előző két évben, mind a kettőt 25-ért vettem és adtam, kb. 1 hétig kellett keresnem mindkettőt
Szóval lehet találni, ha nem venné meg mindenki 30ért a D-set, akkor nem adnák annyiért.
Ettől függetlenül a G-s nyilvánvalóan jobb, de nekem nem volt bajom a D-ssel sem. Sőt, első értelmes képeimet tudtam azzal lőni, egy kezdő számára semmi kivetnivaló nincs a teljesítményében, 1.8-on is használható, 2.2-től pedig nagyszerű.
-
-
L4mie
veterán
válasz
Misi1979 #36110 üzenetére
nemtom, e-bayről csak vicikvacakot, vagy olyant ami nem nagyon romlik el, pl. ruha
mennyivel drágább ha itthon veszed, pl. aqua, vagy ipon?ohh jó lenne olyan obi, de majd talán néhány hónap múlva
spanyoll lennék lecsapnék rá, bár még mindig a 35 / 50 között nyűglődöm, tegnap a 35 mellett voltam -
m3ss
veterán
válasz
Misi1979 #35397 üzenetére
megfejtetted
mondjuk legalabb itt nem a lajkgepezet donti el hogy ki nyer...de hat uristen, mennyi kep lesz 3 het vegere? sok ezer indulo. nem lesz konnyu dolga a zsurinek, bar valszeg tobbet fizetnek nekik meg a codernak mint a nyertesnek...
egy kis nikon marketingkampanynak is jo az egesz, ilyen olcson hogy csinalsz jobb reklamot?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Misi1979 #22988 üzenetére
pont a tartalma miatt gáz!
csaliárak (pl. D700 1000 EUR-ért, ingyen szállítással) - de persze csak hitelkártyával, banki utalással és az árulkodó Western Unionos módszerrel lehet fizetni (ahol ez utóbbi van, az már helyből gyanús)
gyakorlatilag biztosan lehúzásból élő oldal...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Misi1979 #9921 üzenetére
nem tudom, de nagyon régóta, már a D70 idején is rengeteg Kingston panasz volt nem csak nálunk, külföldi fórumokon is
az is aligha véletlen, h a Nikon kézikönyvek sem említik az ajánlott kártyamárkák között, míg pl. Sandisket, Lexart, Panasonicot, Toshibát igen
ha pl. Sandisket veszel és "Hama Kft" szerepel a garlevelén, akkor nyugodt lehetsz az eredete és a minősége felől - ezen szerintem nem érdemes spórolni
-
eastsider
nagyúr
válasz
Misi1979 #9917 üzenetére
alap
ott, laptopon
azért is vittem
de több expot ki sem néznék belőle. semmi kopás.mint látjátok, még akitobinál is én vagyok a szűk keresztmetszet...
de belejövök azthiszem
meg a levendulánál vannak szorgos méh-modellek
észrevettem, ha 55mm a fokális távolság (ez a max) olyan szép háttérelmosás lesz, hogy az csuda (főleg pl a fenti virágoknál), >55mm-en, pedig sokkal rosszabb...
nem látom, hogy sérültek volna a képek. majd, ha ilyesmit vezsek észre, veszek egy sandisket. gondolom már úgyis olcsók.
az exp. kompenzációt mennyire "kell" használni? úgy vettem észre azt nem lehet "1klikkel" váltani, olyan dinamikusan
-
eastsider
nagyúr
válasz
Misi1979 #9906 üzenetére
mondjuk így élből hogy tudom megállapítani milyen rekesz kell? ha jól veszem észre ez az egyik legfontosabb dolog (hogy ne legyen túl sötét, avgy világos a kép)... vagy ezt ki kell tapasztalni? pl, ha megfordulok, full más fényviszonyok vannak-> más rekesz kell.
A záridő milyen összefüggésben van a képpel (jó azt értem, hogy mi, milyen gyorsan" exponál a gép, ill. mennyi ideig tart az), de más hatással van? -
Degeczi
nagyúr
válasz
Misi1979 #9827 üzenetére
láthatón nem fogtál még a kezedben "gyári" Nikon MB-D80-ast...kizárt, h Nikon termék legyen, pont az anyagválasztása, néha rossz méretezése, és a vázon lévőtől teljesen eltérő nyomáspontú expógomb miatt - több mint valószínű, h egy beszállító terméke, Nikon címkével...
a linkelt markolat jó minőségű, sokaknak bevált - teljesen értelmetlen Nikon címkével venni több mint kétszeres áron
csak a félprofi vázakhoz gyárt valóban jó markolatokat a Nikon (de persze méregdrágán) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Misi1979 #9825 üzenetére
nem megy följebb, fix áron is pont annyiért adják
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest