- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Azért a Nikonnál még nem hallottam, hogy ilyen nagy szórás lenne az üvegek között. Nagyon kicsi esélyét gondolom, hogy ugyanaz a példány, bár biztos nem tömegek veszik ezt az obit.
Mellesleg a photozone-on elég jó értékelést hoztak ki, szóval már abszolút nem tudni mi lehet. Mindazonáltal, ezek után ha egyszer obit veszek még a boltban le fogom tesztelni a lehetőségekhez mérten.
Nikontól pedig már egy DX 14-70 F4-es Vr obit vagy hasonlót szívesen fogadnék, mert örülök a sok 18-xxx F5.6-os obinak, de már feleslegesen sok van belőle, és még így is a legöregebb 18-70 a legjobb. Ha meg már 17-55-re lenne pénzem akkor inkább FX+24-70-be invesztálnék. -
johnjohn
addikt
Az enyém Mediker forgalmazás volt, szerintem egy hibás széria lehet, mert már máshol is írták ezt a hibát.Nem mindenki veszi észre, mert pl. D 40 -es gépen ,tehát 6 Mpixel felbontásnál nem annyira feltűnő a hiba.Leméretezve a képeket, vagy csak képernyő méretben nézve elfogadható volt, de 100 %-on már homályos !
-
-
Pilács
senior tag
Hélló-halló
mondom nem én vittem! Persze képek lesznek, csak kerüljek olyan helyre, ahol van értelme fotózni...
pinkypinky: Nem használok sárga mellényt, viszont fehér póló volt rajtam, csak utána is fehér volt rajtam amikor meg jól működött
na mind1, figyelem, és meglátom... igazából nem zavar, kikapcsolom és kész... szerviz kizárva egyenlőre, még meg sem melegedett nálam a gép
-
Ijk
nagyúr
Én ha most vakarnék relatíve olcsón dslr-t venni, akkor D40 kit, mivel 6 mpixeles, így nagyobbak a pixelek, ami csak jót jelenthet, és mivel kizárólag rawot használok ezért a szolgáltatások hidegen hagynak. Ha pedig fényerős prime kell akkor esetleg javaslom a sigm a 30 1.4-et, és nem kell kézi fókusszal szórakozni, az olcsó 50-es pedig úgyis hosszú APSC-n.
Persze ez mind csak a saját véleményem, nem kövezek meg senkit ha d60-at vesz. -
johnjohn
addikt
Jó volna a 16-85, de amit Én kikaptam, az lágy képeket produkált a D 200-on, és nem voltak hajlandóak kicserélni, végül eladtam.Aki megvette Fuji S 2 Pro vázon használja, és neki neki nem produkált annyira lágy képeket.
Mindenképpen próbáld ki.Más fórumtárs is hasonló tapasztalatokat szerzett, bár lehet, hogy kicsit hibás szériát fogtunk ki.
Ha ilyet találsz, vedd meg! -
Salex1
őstag
Sajnos tükrösöm még nem volt! Most egy Fuji S6500fd nyúzok, de mindenképpen szeretném lecserélni egy tükrösre. Ajánlották az Olympust, de az valahogy nem jön be. Pénzem nem sok van rá, még éppen gyűlik az EOS400 eléggé a plafon. Lehet, hogy a végén egy köztes EOS350-lesz belőle...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest