Hirdetés
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
Ezen kár is rágódni. Ma a nagyobb cégeket megfertőzi a sok kecseg marktinges, ráadásul eszmélettlen pénzekért, és idióta dolgokért markolják fel a suskát, ennyi. Csak lesd meg, mit írtak nem régen a német botrányról, az ottani csúcs állásban (posta) lévő manager 1 mill eurót csalinkázott, amikor az kb az évi keresete 1% se. Erre szokták mondani, hogy eladná még az annyát is 2 filérért, habár, ebből még engedhet, vagy esettleg még mellé adná a lányát is.
Ahol én dolgozok, ugyan ez látszik. Multi cég, jó nagy, elfér a sok idióta, valakinek a valakije manager, most szabadult a suliból, és tele baromságokkal, meg önteltséggel. De, amit még jobban megtanultak a suloból az a statisztika megfelelő (ki)forgatása. -
péter007
senior tag
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
[OFF]ezt én is olvastam tegnap és leddöbbentem
a Nissan nem engedhet magának ilyet, főleg hogy a mostanában a Renaulttal van nagy haverságban, akiknek nincs is 5 csillagnál gyngébb autójuk jelenleg
most sok Navara tulaj fogja a fejét, mert valljuk be sokat eladtak belőleA nissannak meg nem mellébeszélnie kéne hanem beismerni hogy elb@szták, de nem csak a légzsák terén. De gondolom megbízták a legjobb firkászt, hogy hitesse el a néppel hogy nincs semmi gond...pedig van!
sorry az OFF-ért de néha kell az ilyen is[/OFF]
Aktív témák
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest