Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
Ezen kár is rágódni. Ma a nagyobb cégeket megfertőzi a sok kecseg marktinges, ráadásul eszmélettlen pénzekért, és idióta dolgokért markolják fel a suskát, ennyi. Csak lesd meg, mit írtak nem régen a német botrányról, az ottani csúcs állásban (posta) lévő manager 1 mill eurót csalinkázott, amikor az kb az évi keresete 1% se. Erre szokták mondani, hogy eladná még az annyát is 2 filérért, habár, ebből még engedhet, vagy esettleg még mellé adná a lányát is.
Ahol én dolgozok, ugyan ez látszik. Multi cég, jó nagy, elfér a sok idióta, valakinek a valakije manager, most szabadult a suliból, és tele baromságokkal, meg önteltséggel. De, amit még jobban megtanultak a suloból az a statisztika megfelelő (ki)forgatása. -
péter007
senior tag
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
[OFF]ezt én is olvastam tegnap és leddöbbentem
a Nissan nem engedhet magának ilyet, főleg hogy a mostanában a Renaulttal van nagy haverságban, akiknek nincs is 5 csillagnál gyngébb autójuk jelenleg
most sok Navara tulaj fogja a fejét, mert valljuk be sokat eladtak belőleA nissannak meg nem mellébeszélnie kéne hanem beismerni hogy elb@szták, de nem csak a légzsák terén. De gondolom megbízták a legjobb firkászt, hogy hitesse el a néppel hogy nincs semmi gond...pedig van!
sorry az OFF-ért de néha kell az ilyen is[/OFF]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Elektroncsöves Hi-Fi
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest