Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
Ezen kár is rágódni. Ma a nagyobb cégeket megfertőzi a sok kecseg marktinges, ráadásul eszmélettlen pénzekért, és idióta dolgokért markolják fel a suskát, ennyi. Csak lesd meg, mit írtak nem régen a német botrányról, az ottani csúcs állásban (posta) lévő manager 1 mill eurót csalinkázott, amikor az kb az évi keresete 1% se. Erre szokták mondani, hogy eladná még az annyát is 2 filérért, habár, ebből még engedhet, vagy esettleg még mellé adná a lányát is.
Ahol én dolgozok, ugyan ez látszik. Multi cég, jó nagy, elfér a sok idióta, valakinek a valakije manager, most szabadult a suliból, és tele baromságokkal, meg önteltséggel. De, amit még jobban megtanultak a suloból az a statisztika megfelelő (ki)forgatása. -
péter007
senior tag
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
[OFF]ezt én is olvastam tegnap és leddöbbentem
a Nissan nem engedhet magának ilyet, főleg hogy a mostanában a Renaulttal van nagy haverságban, akiknek nincs is 5 csillagnál gyngébb autójuk jelenleg
most sok Navara tulaj fogja a fejét, mert valljuk be sokat eladtak belőleA nissannak meg nem mellébeszélnie kéne hanem beismerni hogy elb@szták, de nem csak a légzsák terén. De gondolom megbízták a legjobb firkászt, hogy hitesse el a néppel hogy nincs semmi gond...pedig van!
sorry az OFF-ért de néha kell az ilyen is[/OFF]
Aktív témák
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest