Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Garmin topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
Ezen kár is rágódni. Ma a nagyobb cégeket megfertőzi a sok kecseg marktinges, ráadásul eszmélettlen pénzekért, és idióta dolgokért markolják fel a suskát, ennyi. Csak lesd meg, mit írtak nem régen a német botrányról, az ottani csúcs állásban (posta) lévő manager 1 mill eurót csalinkázott, amikor az kb az évi keresete 1% se. Erre szokták mondani, hogy eladná még az annyát is 2 filérért, habár, ebből még engedhet, vagy esettleg még mellé adná a lányát is.
Ahol én dolgozok, ugyan ez látszik. Multi cég, jó nagy, elfér a sok idióta, valakinek a valakije manager, most szabadult a suliból, és tele baromságokkal, meg önteltséggel. De, amit még jobban megtanultak a suloból az a statisztika megfelelő (ki)forgatása. -
péter007
senior tag
válasz
Dare2Live #4408 üzenetére
[OFF]ezt én is olvastam tegnap és leddöbbentem
a Nissan nem engedhet magának ilyet, főleg hogy a mostanában a Renaulttal van nagy haverságban, akiknek nincs is 5 csillagnál gyngébb autójuk jelenleg
most sok Navara tulaj fogja a fejét, mert valljuk be sokat eladtak belőleA nissannak meg nem mellébeszélnie kéne hanem beismerni hogy elb@szták, de nem csak a légzsák terén. De gondolom megbízták a legjobb firkászt, hogy hitesse el a néppel hogy nincs semmi gond...pedig van!
sorry az OFF-ért de néha kell az ilyen is[/OFF]
Aktív témák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux haladóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest