Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
ArthurMiller #2215 üzenetére
''még egyszer, utóljára, próbáltam válaszolni, persze privátban. Csak egy apróság: az orvosokat nem a TB fizeti. Ugyanabból kapják a fizetést, mint a bírák, ügyészek. Elképesztő, hogy véleményt alkotni képesek vagytok, ugyanakkor annyit tudtok az egészről, amennyit este fél hétkor elmond a propagandagépezet. Elkeserítő.''
Én meg válaszoltam privátban (nem fog tetszeni). A vicces a dologban az, hogy nem a fél hetes hírekből ismerem az eü intézményeket és a fizetési rendszeredet, hanem az előző munkahelyemen évekig azzal foglalkoztam, hogy - többek között - egészségügyi intézményeket vizsgáltam, elsősorban ilyen szempontból. Azaz könnyen meglehet herr doktor, hogy többet értek a témához mint magasságod. De ez nem a nikon dslr topikra tartozik, ha gondolod szívesen válaszolok magánban, csak ne onnan folytassuk hogy mennyire kell sajnálni a keveset kereső, Peruban fotóstúrázó, D2x-et és 70-200 VR-t vevő orvosokat, mert most ettem nemrég.
Aktív témák
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- ASUS routerek
- Mini-ITX
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest