- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
-
Remus389
veterán
válasz
Kadi Laci #47688 üzenetére
Ezt értem,
0. 9K volt a lap postával + Az előző szerelő lefárasztott
1. de akkor el kell érte mennem, kifizetnem 5K
2. Elvinni Killhates-hez aki messze lakik tőlem 5,5K+utazási költség
3. Tesztelni, az is lehet nem lesz jó.
+1 megláttam egy hibás de működőt 5 ezerértSajnos nekem sem menne. Már nagyon nehéz (és drága) beszerezni 1366-os foglalatot és macerás is cserélni. Ráadásul ezen a deszkán még a szuperkapacitor is ott van mellette, had legyen masszív szopás.
Ha tudsz hozni felgolyózott 1366-os akkor megpróbálhatom átdobni, de kevés reményt fűzök hozzáBedobtam a törülközőt. Jó lesz ez karácsonyfadísznek. Foglalkozzon ezzel aki akar. Egyébként jó sokan jelentkeztek, 6-an. Micsoda értéket dobok el, szerintem elektronikai hulladék.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
Kadi Laci #47652 üzenetére
Elvileg úgy működik a dolog, hogy 4Gb-os modulok max. Minden X58 lapra felrakták a 6db DIMM-et. Ezért nincs itt eltérés.
Nem úgy mint a Rampage IV Formula esetében, ahol 4db DIMM van a nagy tesóinak 8db DIMM-eivel szemben.
A lapkakészlet viszont eleve többet tud címezni ugyanúgy mint az X38 és X48 esetében is.
Aztán valahol a BIOS frissítéseknél meg az újabb hardverek belekeveredésével képesek lettek kezelni a 8Gb-os modulokat is. -
razor03
aktív tag
válasz
Kadi Laci #47647 üzenetére
Nekem 3x8 GB Mushkin van, 2050-en mennek 9-11-10-22-1T +alidőzítések lentebb véve. elsőre és pöccre indult vele a gép. 4.7-en megy a Xeon 5680 egy Rampage ii extreme lapban. 2x8 gigás kitből vettem 3-mat és a felét oda adtam tesómnak, neki is pont ugyanilyen gépe van csak ott a proci 4.4-ig megy. Én így oldottam meg, elégedett vagyok. Egy normális kártya kellene már csak a gépbe mert a 1070 strixel nagyon megszívtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest