Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
slowgod #48875 üzenetére
Mit kockáztatsz?
Az a CPU üvölt az OC-ért. Ráadásul duplaturbós, még az is segít. Simán benne van a 4.2GHz+, még talán levegővel is.
Északi híd kapjon levegőt, az már hűti a vrm részt is, meg esetleg a déli hídra is tehetsz valami kereplőt, mert nincs összekötve semmivel a borda. -
Speed®
titán
válasz
slowgod #48870 üzenetére
Ideje lap után nézni..az se baj, ha nem kétpálcás ;p
Egyébként raktam én is össze erre alapozva gépet,
frissen pasztázott NBvel azóta is hibátlanul sereg.
Nyilván egy rendes lapban benne van az OC opció,
de azokkal is törődni kell, benne vannak a korban.. -
lamiki
senior tag
válasz
slowgod #48862 üzenetére
Esetleg próbáld áttenni a videó kártyát a másik slotba, vagy a ramokat kiszedni és úgy indítani, hogy sípoljon a ram hiány miatt. A hardver változástól, hátha magához tér. A bios elem milyen állapotú? Lehet az is megérett a cserére. Ha kiveszed a bios elemet egy időre, vagy reseteled a biost, lehet ettől is feléled..
-
lamiki
senior tag
válasz
slowgod #48857 üzenetére
Nem feltétlenül lesz gond, valószínű rendben fog működni, találkoztam már több SMD hiányos procival, valószínű dobálták, leejtették, nem megfelelően tárolták a processzort. Általában 1-2 SMD ellenállás volt letörve, a csúcs eddig 5 db volt, de mindegyik proci hibátlanul működött, több órát nyúzva Intel burn teszttel 100%-on terhelve. De majd úgy is jönnek tőlem okosabbak, biztos másnak is van ilyen irányú tőlem nagyobb tapasztalata.
Tegyél rá picit vastagabban pasztát, találkoztam már pár LGA1366-os procival, aminek elég hullámos volt a kupakja, a hűtőt visszaszedve, (procikat teszteltem), látszott hogy nem érte el a hűtőt a proci kupakjának az 1/4-e, a pasztán látszott az ujjam nyoma. Picit vastagabban pasztázva, azon az oldali csavart jobban meghúzva nem volt gond.
-
lamiki
senior tag
válasz
slowgod #48848 üzenetére
1-esével pakold bele a ramokat, ha látja rendesen akkor lép tovább, ha nem ismeri fel, cserélgesd a ramokat, majd fel fogja ismerni a másik foglalatban, ha különböző időzítésűek, a leglassabbat tedd előre. A processzortól a 2. foglalat az 1. 4 GB-ost, a 4. foglalat a 2. 4 GB-ost, a 6. foglalat a 3. 4GB-ost, így fogja 3 csatornásként kezelni a ramokat. Az utolsó árva 2 GB-ost a processzorhoz legközelebbi foglalatba tedd be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged