Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #29402 üzenetére
ez is pendrive-os
de baszottgyors
Win7 villámgyorsan bebootol. tömörítettem vele DVD-t..nemegészen egy perc alatt kicsomizta
ennyi a sebessége: RevoDrive vs RAID0 vs F1 -
Laraxior
titán
-
mpierre
veterán
válasz
MPowerPH #29368 üzenetére
Ez már más tészta... Bitang jól néz ki.
-
keIdor
titán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #29358 üzenetére
Design nálam kimerül abban hogy jó legyen az elrendezés, meg a hútése a cuccnak oszt annyi! A Bloodrage nagyon szép lap, mikor megjött Laráé, csak néztük... faszán szép letisztult pajzs itt pajzs ott bejövös... a rampage kicsit minimalistább, de nekem az is bejön... Mondom ezt úgy hogy a saját lapomon olyan bumfordi hűtés figyel amit máig sem reprodukált egy gyártó sem... Az más kérdés hogy haszna nem sok van a bumfordiságnak
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #29354 üzenetére
Hát nem tudom... Nagyon ügyesnek kell lennie a szakembernek... ha jól láttam nem egy helyen vágta át a mikoszálakat a sérülés, és ráadásul elég közel vannak egymáshoz
! Ha mégis sikerül, és menni fog benne a triple chennel, az fasza, de szerintem a tuningra már nem lesz annyira kihegyezve csóró mint ujkorában!
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #29331 üzenetére
Ha ez a véleményed akkor Ok elfogadom de utoljára leírom nálam a biosfrissítésnél adódtak gondok utána amennyit nálam volt az alatt az idő alatt a lap tökéletesen működött nem voltak fagyások a linx is lefutott amiert meg megváltam tőle az egyik indok h két procim is ugyanannyit ment benne mint az Asrockban detto ugyanott volt benne is vége ebből nekem lejött az h természetesen pechemre megint szar procikat fogtam ki másodszor kellett gyorsan a pénz a sandy konfigra ennyi és semmi több!Laranak semmi rosszat nem akartam előtte is megkeresett privátba h mennyire tetszik neki ez a lap és gondoltam h akkor olyannak adom el inkább még olcsobban is akinél tuttira hajtva lesz és meg is becsüli!Ennyi...Természetesen másnak lehet róla más véleménye ezeket utoljára irtam itt le....
-
válasz
MPowerPH #29310 üzenetére
Hát nagyon úgy néz ki. Sajna a 980x nagyon drága nekem, 6 magos xeon meg nem nagyon van, illetve ha van is az se olcsó.
Most meg ahogy számolgatom a mostani 920+P6T Deluxe V2 + Mushkin kombót 0 forint ráfordításával tudom cserélni egy Asrock Fatal1ty+2600k+Vengeance kombóra.
Tehát kapok egy erősebb procit, 2gb-al több memót, és hűvösebb rendszert, nagyobb tuningpotenciált. -
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #29151 üzenetére
Szerintem már a modik vagy kitörölték vagy a gyökér leszedte a linket... Vantage topikban volt, egy kép belinkelve... fasza kis energiabomba volt, hiába lőttem tegnap új wint, mire mag hazaértem megfőtt... próbáltam csóróra ujra telepíteni, de először csak lassan talapítette, aztán elkezdte ugyan a telepítést, de egy idő után fekete képernyő...
R.I.P
Másfél éves kis cucc volt, és sokat szolgált...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest