Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi!
Közben old_artist ajánlott egy másikat: IBM ThinkVision L191p
Ez mondjuk 24,8k, de old_artist szerint Samsung PVA paneles, remélem, hogy megéri az árát. -
Sk8erPeter
nagyúr
Na ja, csak még mindig kérdés, hogy azok közül is mi az, ami jó darab. Igen régen vettem már monitort, és most is csak a 20 ezres kategóriában szeretnék jót kapni, abból meg nem tudom, mi lenne az elfogadható.
Amúgy itt arról a Samsung Syncmaster 171N-ről jókat írnak.Persze ettől függetlenül lehet, hogy manapság jobbat is találnék ebben az árkategóriában, csak ahhoz tudni kéne, mi a "jobb"...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(#3502) attiati: köszi az ajánlott topicot, megpróbálkozom ott is!
Hátha mondanak konkrétumot.
Természetesen nem ragaszkodom a 17"-hoz, de ennél kisebb nem lenne túl jó.
Megkérdezem old_artist-ot is, remélem rá gondoltál. -
fpeter07
veterán
Akkor még 1
Mostanába a monitorom (Samsung 765mb) ki szokott kapcsolgatni és azt írja ki hogy szinkron helytelen, majd fekete képernyő. Most már tovább fejlődött sztem, mert ezek után egy lil-rózsaszín csíkos kép fogadott... Csak újraindításkor lesz normális, ezelőtt szilveszterkor az alaplap adta fel a szolgálatot, remélem most nem fogja semmi..
Ha tudja vki mi nem tetszik neki, ne tartsa magába
Kösziii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest