Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
"DVI-component átalakítót neten, ezzel működne a dolog?" Itt azt irják hogy nem jó. [link]
Ez lenne a legjobb: [link] Van PC-s verzió amit KVM switch-nek hívnak így működik: [link]
XBOX 360 topik vélemények a KVM switch-ről: [link] Sajnos többe kerül 1-2 ezernél, mint ahogy jósoltam. Újan Kb. 8 ezer Ft. Használtan megúszható 4-5 ezerből. -
MMIX
addikt
Az 1000 forintos "átalakító" a DVI-I kimenethez való mert benne van az analóg jel is. DVI-D kimenethez nem jó. A hdmi-dvi kábelt javasolni akartam, de ha nincs HDMI akkor tárgytalan.
(néztem Xbox360 képeket azokon volt HDMI). Létezik ilyen egy monitor két gép kábel(1-2 ezer Ft.). Van analógból digitális jel konverter, de az ára horror 20-60 ezer forint. Pontosan nem tudom az árát. Nézz be az Xbox topikba is. -
-
Speed limit
tag
Hát igen de megállapították hogy nem úgy használtam ahogy kelet volna szerintem ők úgy gondolták hogy csak dísznek veszem
. De hogy lehet nem normálisan használni egy monitort?Ja meg hogy erre nem hat ki a garancia kör akkor mire hat ki ha szét verem egy kalapáccsal akkor kicserélik.
Na mindegy kénytelen leszek be vinni.Azt mondták így láthatatlanba hogy valószínű egy tranzisztort kell vissza tekerni.
-
Speed limit
tag
mindent a 2-nek a legújabb drivert raktam föl ugyan úgy folytatja. megérdeklődtem a szervizbe csak a bevizsgálása 7000 ezer forint és akkor még nem lett megcsinálva.De akkor úgy látszik vagy szerviz vagy kuka pedig még 3 év gari van rá.De ezt a 7 ezer forint bevizsgálási díjat kicsit sokallom valakinek nincs valami olcsóbb ötlete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest