- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Simivok #24853 üzenetére
Igen egyre jobban higul a piac és jön a silány minőség mintha europa kapná a "szemetet". Főleg mi. Van a tömeggyártás miatt van ez nemtudom. Azért ha valaki vesz egy nagyobb összegű tv-t vagy monitort az ne legyen már pixelhibás vagy 1 hét után szar. Szóval én maximálisan megértem a felháborodásod Én is ilyen vagyok.
-
miczo
tag
válasz
Simivok #22893 üzenetére
Nézd meg azt, hogy a monitoron beállított full kontraszton / kisebb kontraszton milyen körülmények hozzák elő. A tesztképek jók ehhez. Olyan is szoktott lenni, hogy egyszerüen megjavul az ilyen terhelés hatására, vagy úgy marad.
Sajnos 1 subpixellel senki nem foglalkozik garis szempontból. Bizonyos százalék kell meglegyen, teljes panel pixelszámhoz viszonyítva. -
mezis
félisten
válasz
Simivok #22889 üzenetére
Üdv.!
Tesztképekkel nézted? -
-
Trebron09
őstag
válasz
Simivok #22458 üzenetére
Nekem is ilyen monitor van nincs ekkora bleedje, igaz én kalibráltatva kértem ahol külön kérésem volt hogy nézzék meg ezt is vásárláskor. Ez nem garanciális probléma hanem panel lottó, lehet ha elállsz a vásárlástól ( ha még megteheted) sokkal rosszabbat kapsz ennél csak a szerencsén múlik.
(#22455) Viiktor1989: Persze hogy többet is mutat 100-nál hiszen ha nincs korlátozva driverben vagy más programmal az fps akkor többet is mutathat csupán a monitor tud 100 képkockát megjeleníteni másodpercenként, színmélységtől független.
-
miczo
tag
válasz
Simivok #22353 üzenetére
Manapság elég jó panelokat gyártanak, de a monitorok mechanikai felépítése ebben az árkategóriában valami siralmas. Full műanyag, az is hártyavékony, nincs vázszerkezet, ami az egészet tartja és elviszi a súlyt. Összepattintós minden. Az ilyen hibák is ebből fakadnak.
-
miczo
tag
válasz
Simivok #22353 üzenetére
Nekem az AOC 3279VWFD8-nál felfedezhető ugyanez, csak a panel felső részén. A keret nem teljesen homogén, itt-ott eltérően nyomja a panelt, az okozza. Ha a kávát kicsit megnyomod ez a derengésszerű jelenség változni fog, de nem igazán tűnik el. Nálam csak ha nincs környezeti fény és fekete a kép, akkor venni észre, normál fényviszonynál nem látszik. Lehet, hogy szétszedéssel és figyelmes összerakással javulna, de én nem foglalkoztam ezzel, lehet vele együtt élni, a homogenitást ez nem érinti. Egyfajta IPS Glow ez is. Gondolom a garis monitort annyira nem akarod szerelgetni..
-
mezis
félisten
válasz
Simivok #22353 üzenetére
Üdv.!
Tesztképekkel normál betekintési szöggel milen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged