Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
old_artist #9138 üzenetére
Ne szépítsük a dolgot: zöldhányás!
Nagyon szívesen!
Egyébként én úgy találtam meg, hogy a régi programba ráböktem a friss verzió keresésére, LOL! Nem hittem volna, hogy talál valamit... -
Inv1sus
addikt
válasz
old_artist #9136 üzenetére
Hát elég szépen megjavította a színeket a monitoromon. Eddig azt hittem, hogy kidobott pénz volt, nem hittem volna hogy egy kalibrálás ennyit tud segíteni rajta.
Találtam frissebb programot, a régivel zöldhányást sikerült csak kreálni.
-
Inv1sus
addikt
válasz
old_artist #9130 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
Inv1sus
addikt
válasz
old_artist #9123 üzenetére
-
Inv1sus
addikt
válasz
old_artist #9121 üzenetére
-
Inv1sus
addikt
válasz
old_artist #9119 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom frissíteni. HP márkájú one-eye display 2-es. Ennyit tudok róla és nem add ki semmit rá a google. A HP oldalán meg nem is találom a kalibráló kategóriát.
-
axlrose32
őstag
válasz
old_artist #8804 üzenetére
Szia!
Hát több ezer lcd javítást követő tisztítása (ami első körben a saját készülékeimen lett kipróbálva) bátran állíthatom, hogy a hagyományos színtelen clin alkohollal semmiféle kockázatot nem jelent.
Természetesen a habot a zewa törlőkendőre kell permetezni és utána törölni laza körkörös mozdulatokkal.A kereskedelmi forgalomban kapható borsos árú kifejezetten lcd-re szánt tisztítókkal sokkal rosszabb a tapasztalatom, amellett hogy némelyik foltokat hagy, a nikotint sem távolítja el maradéktalanul.
Aztán mindenki azt csinál illetve arra költi a keservesen megkeresett pénzét amire akarja.
-
Deadzone41
őstag
válasz
old_artist #8800 üzenetére
az összes presettel kipróbáltam, windózt is újraraktam.
-
sultansmith
senior tag
válasz
igen, a kijelzore gondoltam. tisztito folyadeknak megis mi megy el? ablaktisztito? sztem abban van alkohol a zsiroldasra... de akkor megis micsoda?
koszi az eddigi valaszokat!
@wazzup: akkor aceton jatszik?
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Ami veszélyes nagyon az a hígítók,aceton,ablaktisztítók,denaturált szesz,benzin.STb.
Szia.Nem értek veled egyet,de nem rossz amit mondtál, axlrose32 tudja mit mond,én isopropyl alkohollal szoktam mikor más az ioncserélt nedves kendő nem hozzá le az alkohol mámorban ráköpött dzsúvát amióta van LCD-javítok még nem volt gond.Valaki így valaki úgy.ÜDV.
-
horv.dani88
csendes tag
válasz
old_artist #6412 üzenetére
Nah meg van a gond, a ram nem volt megfelelő helyen, most átraktam az 1-es ből a 3.-ba és most jó
A tippeket azért KÖSZI!
-
horv.dani88
csendes tag
válasz
old_artist #6410 üzenetére
Bocsi az lemaradt: Acer AL1751, de kipróbáltam egy másik monitorral: Asus MB19
-
Anonymusz
tag
válasz
old_artist #4837 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm. Reménykedtem benne, hogy meg tudom oldani itthon. Habár nem láttam rá sok esélyt, de a remény hal meg utoljára, nem?
Akkor majd viszem szervizelni. Köszi mégegyszer.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
old_artist #3527 üzenetére
Akkor old_artist és Org, még egyszer köszi. Nélkületek nem ment volna ilyen gyorsan.
Holnap délután megyek is érte.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
old_artist #3523 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot, sokat segítettél!
(ment privi is közben)
Meg is rendeltem a cuccost!(#3524) Org: neked is köszi, meggyőztetek!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
old_artist #3519 üzenetére
Igen, megkaptam az ajánlatot meg a tesztet is, köszi!
Ment is válasz.
A kontrasztarányok feltüntetése közötti különbségeken problémáztam még, mert a boltnál 1000:1 arányt írnak, a tesztben 1500:1-et, válaszidőnél meg a bolt adatlapján 20ms szerepel, a tesztben 8 ms. A hivatalos oldalon sem találtam meg, melyik a valós adat.
És akkor azt mondod (mondjátok Org-gal együtt), mindenképp inkább a 940T maradjon?(#3520) Org: neked is köszi!
-
Rayyy
senior tag
válasz
old_artist #3043 üzenetére
Köszi, megpróbálom átadni az infót (nem én fogom már csinálni).
-
madgie
titán
válasz
old_artist #3029 üzenetére
Üssetek, de én egyszerűen megnedvesítek vízzel (tényleg csak finoman) egy mikroszálas törlőkendőt, és azzal pucolom a TFT-ket. Egyszerű, nagyszerű, leszedi a koszt
(teát ne csöpögjön belőle a víz, csak nyirkos legyen összegyűrés után... ja és a monitort is kikapcsolom közben ofkorsz)
-
PNP
őstag
válasz
old_artist #2955 üzenetére
Most hívtak (kb. egy hete vittem be a monitort), hogy valóban hibás, cserekészüléket tudnak felajánlani, de csak pixelhibásat!
Kérdezték hogy elfogadom-e. Mondtam hogy természetesen nem, hiszen a leadott készülék pixelhiba mentes volt. A válasz az volt erre, hogy megpróbálják megjavítani (amit az előbb még cseréltek volna...).
(HRP a szervíz egyébként) -
PNP
őstag
válasz
old_artist #2949 üzenetére
Tuti hogy HP-BF.
Egész pontosan úgy néz ki hogy jobbról balra "szép" átmenettel sötétedik a fehér, illetve, mintha a sötétebb rész kékesebb, a világosabb sárgásabb fehér lenne, de ez már lehet optikai csalódás is.
Mi van akkor, hogyha azt mondják, hogy ők nem látják a hibát? (pedig szerintem elég nyilvánvaló) -
Bagira01
veterán
válasz
old_artist #2627 üzenetére
Még mindíg recseg, valaki azt mondta h ezzel nem cserélik, mert természetes h a hőingadozás miatt ilyen csinál
Akkor mit csináljak hívjam a benq-t or no?
-
Bagira01
veterán
válasz
old_artist #2627 üzenetére
Köszönöm a választ, még azért halggatom, nehogy polyára vigyem vissza aztán azt mondják, hogy elnézést de ennek semmi baja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest