- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
madgie #13009 üzenetére
Tudom ezt írtam "de a dual link dvi nélkül megint csak 1080-ban lehet hajtani a 2 monitort" csak nem valami érthetően.
-
Időközben szétszedtem a samu 2232-es monitorom, mert mint írták kondi probléma a bekapcsoláskori villódzás. A neten is említett 5 kondi púpos benne és még egy másik is. Szétszedni nem volt egyszerű, recsegett mint állat, de asszem nem törtem el semmit. Veszek bele csere darabot aztán kiderül hogy szuperál. -
Ijk
nagyúr
válasz
madgie #12956 üzenetére
Gondold meg azért, mert utána nem olyan lesz mint amelyiken vékony az AG réteg, hanem mint a tükör. Persze ha nincs mögötte ablak, és viszonylag sötét a szoba, akkor nem okozhat nagy problémát.
Én lenyúztam a kissé hibás 214T-ről, hát valahol a u2412m és aközött lenne jó. -
kjani18
őstag
válasz
madgie #12195 üzenetére
Igen, csak megpróbáltam egyszerűen fogalmazni. Víz nélkül is le lehet húzni, először én is vizeztem, de rájöttem, hogy kellő óvatossággal anélkül is ugyan úgy lejön, és biztosan nem áznak be a COF fólia ragasztásai.
pvt.peter
A notikhoz annyira nem, de a scaler körül keresgélnék. -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, a kikapcsolását a monitornak meg sem említettem, pedig nagyon fontos, és az is, hogy ne legyen meleg még a felülete!
A vízzel már megjártam, mivel annyira savas volt a víz, (XVII.ker), hogy tisztítás után - bár CRT volt, de annyira foltos és fehéres szemcsék jelentek meg a monitoron, hogy azóta csak a forró viznek a párája mellett tisztítom a CRT kijelzőjét!- és mikro-szálas kendővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged