- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Inv1sus #9137 üzenetére
Üdv!
Igen, a "zölhártyásodás" nagyon is ismerős, ezért írtam a "gondot" vele kapcsolatban, és már nagyon vártam az x-Rite részéről ezt a frissítést, küszönöm, hogy megosztottad és linkelted, már nem is reménykedtem abban, hogy kijavítják a problémát, s látom egészen friss a Release Date: 2012.04.20.
Igen, egy kalibrálás és helyreigazítás bizony nagyon sokat segíthet.
-
-
old_artist
addikt
válasz
Inv1sus #9122 üzenetére
Üdv!
Igen, gondoltam, hogy ezt a képet kapod, ez azt mutatja, hogy nincs rendesen beillesztve az adott OPrendszeredbe a kolorimétered, ha rendesen múködne, akkor az ábrán a monitor ikon körül lenne egy sárga sziluett, ami azt jelenti, hogy a koloriméter hardvered megfelelően működőképes és elindulhat a kalibrálási folyamat.
Az nem elég, ha bedugod az USB portok valamelyikére és vissza is jelzi, hogy csatlakoztatva, az Eszközkezelőben mindenképpen le kell ellenőrizned, hogy megfelelően be van-e illeasztve a kolorimétered drivere, ... ha igen, akkor az eszközkezelő legvégén majd megjelenik egy x-Rite "mappa", ahol láthatod majd a kolorimétered helyes múködőképességét. -
old_artist
addikt
válasz
Inv1sus #9120 üzenetére
Üdv!
Uh, HP ... ezzel még sok gondod lehet.
Ha benne van a rendszerben - bedugtad az USB portját, akkor az eszközkezelőben is látod, pl.azt a kis sárga háromszöget az one-eye display 2 mellett, hogy nem múködőképes
... ha ez így van, akkor először indítsd újra a szgépedet, s ha továbbra is látod az eszközkezelőben azt a kis sárga háromszöget, akkor próbáld meg újból frissíteni, akár az internet segítségével, vagy akár a feltelepített Eye-One match könyvtárában az elérhető driver (inf) könyvtárból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest