- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver87
tag
válasz
syberia #20640 üzenetére
Syberia én itt áldozat vagyok nem pedig aki a megoldásokat hozza. De a helyedben én kipróbálnám máson is a monitort és a gépet is másik monitorral. Kábelt is cserélnék egy teszt erejéig és másik portot a monitoron ha van. De lehet a VGA vagy a ram ami okozhat megjelenítésbeli anomáliát. Szerintem tesztelt le amiket írtam és közelebb kerülsz a probléma forrásához.
-
tupacamaru
veterán
válasz
syberia #2160 üzenetére
A 220 az egy dolog de vannak a monitorban több kV-os feszültségek is. Egy ki nem sült kondi még kikapcsolt, kihúzott állapotban is meg tud csapni rendesen. Ezért javasoltam a szakszervízt. Az a kis pénz szerintem nem kár érte. Nem vagyok villanyszerelő de én így tudom.
-
tupacamaru
veterán
válasz
syberia #2158 üzenetére
Szerintem a tápcsatlakozó forrasztása engedett el. Egy forrasztás szerintem megoldaná a gondot. Szerintem inkább vidd el egy elektronikai szervízbe, biztosan nem kérnek sokat a javításért. Belül vannak nagy feszültségű dolgok is nehogy megrázzon!!!!!!!! (még kikapcsolt állapotban is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest