- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
DonThomasino #15185 üzenetére
Én még azt csinálnám, hogy megnézném az üzemórát a monitoroban és a cserekészülékben is. Ha nagyon durva eltérés van akkor lehet lobbizni hogy neked ez így nem jó, de persze egyből az új melett is hátha ha megsajnálnak
-
Skalci
tag
válasz
DonThomasino #15181 üzenetére
Igen, telefonnal készült kép.
-
Cool Face
aktív tag
válasz
DonThomasino #15185 üzenetére
Nekem U2412M-em van. Én megpróbálnám valahogy egy újra kicseréltetni.
-
Cool Face
aktív tag
válasz
DonThomasino #15183 üzenetére
Én a Samsungtól tudok csak idézni, hogy ott roszabbat nem kaphatsz.
".....SAMSUNG a jelen Megállapodásban foglalt feltételek és kikötések mellett az alábbi lehetőségek valamelyikét kínálja fel (saját döntése alapján): (1) a Termék megjavítása vagy cseréje új vagy felújított Termékre, amelynek kapacitása és használhatósága eléri vagy meghaladja az eredeti Termékét; vagy (2) pénzvisszatérítés...."Elméletileg nem kaphatnál rosszabbat.. bár ha engem kérdezel én tuti nem cseréltetném ki emiatt, max a garancia végefelé. Amit te használtál azt tudod milyen állapotban van, mennyire vigyáztál rá stb.. a javítás minőségét meg nem tudom milyen lehet.
-
Skalci
tag
válasz
DonThomasino #15177 üzenetére
Piros háttérnél egy fekete pixel. Ha nagyon figyeltem más színeknél is látszódott, de nem számottevően.
Sokkal egyszerűbb egyébként, ha rögtön a Dell-t hívod. Futár házhoz hozza az újat, és viszi a régit. Így megspórolsz egy utat a boltig.
-
fero02
nagyúr
válasz
DonThomasino #15173 üzenetére
Lehet, hogy a Dell ad...de lehet a viszonteladó már nem, vagy más/korlátozott feltételekkel. Beszélj a bolttal, ahonnan vetted.
-
Skalci
tag
válasz
DonThomasino #15173 üzenetére
Nekem azonnal cserélték pixelhibával, szintén egy pixel volt hibás. Igaz, hogy kifejezetten pixelgaranciával vettem, és a vásárlás után kb. 1 héttel fedeztem fel. Hívd fel a dell ügyfélszolgálatot, én eddig csak jót hallottam felőlük.
-
fero02
nagyúr
válasz
DonThomasino #15171 üzenetére
Nem.
izee: sajnos nem éri meg fele foglalkozni. Max akkor, ha találsz ugyanilyen típusú monitort más hibával, vagy kompatibilis csere kijelzőt.
-
Fishor
senior tag
válasz
DonThomasino #7989 üzenetére
Samsung T24A350 24" os monitor-tv. Full HD természetesen. Leginkább netezek (de így pocsék mosottak a betűk) meg rajzolok Autocaddel, később meg Inventort is fogok majd használni (csak meg kell még tanulni használni), na meg filmet nézni.
Üdv: Fishor
-
axlrose32
őstag
válasz
DonThomasino #7977 üzenetére
Igen, sajnos a beépített anyag és a ráfordított idő miatt előfordulhat, hogy érdemesebb egy másik használtban gondolkozni.
A 2.5k nem sok, hanem kevés, de crt esetén sok. -
axlrose32
őstag
válasz
DonThomasino #7964 üzenetére
Nem, de ha a szívedhez nőlt...
Manapság sokkal profibb használt crt-t lehet kapni akár 1k környékén is. -
axlrose32
őstag
válasz
DonThomasino #7962 üzenetére
Szia!
Függőlegesen vagy vízszintesen?
Javítható, 2.5k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest