Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gainwardgs

veterán

Sziasztok

A következő hibával, jelenséggel küzdök: az alany egy Dell AW2723DF monitor, vagyis a második ami nálam jár, az eredetit cserélte a Dell pixelhibák miatt.
    Kb egy hónapja a következő a jelenség: Pár perc játék után kivág a játék asztalra kb mintha alt+tab-oltam volna vagy fekete képernyő.
    Pár perc után visszajön a kép, vagy ha rámegyek a tálcán a játék ikonra értelemszerűen megint vissza a játékban és jó a cucc.
    Ami érdekes nem minden játékban csinálja, de sajnos a többségben igen és marha idegesítő :(((
    Néha nem vág ki a tálcára hanem windows hang mint mikor az ember csatlakoztat egy perifériát vagy kihúztam volna a display kábelt és visszadugtam volna.
    Ilyenkor kb semmit nem tudok csinálni a játékban egész addig amíg lenyomok vmilyen gombot vagy egeren vmelyik gombot utána megint jó.
    Picit utánaolvasva a témának állítólag ez egy Nvidia driver bug a Dsc miatt, tanács az volt hogy ki kell kapcsolni a dsc-t, ezt meg is tettem( ilyenkor visszaáll alap 8 bitre meg 240hz-re), viszont a hiba továbbra is jelen van :U
    Valami tanács esetleg :F nem hiszem el amúgy hogy nvidia ezt nem bírja javítani kb 2 hetente jön új driver mindig frissítem hátha, de eddig ugyanaz :(
    Igazából nem tudom behatárolni hogy most ez monitor hiba vagy szoftver driver oldalon, de reddit-en meg Dell fórumokat olvasva elég sokan küszködnek vele.
    Valamilyen tanács esetleg :F
    Már nagyon idegesít hogy kb nem tudom mikor fog ledobni tálcára pl. egy kompetitív multi közben marha idegesítő...de máshol is
    Ami eddig megvolt:
    Régebbi driverek kipróbálása
    Rendszer újratelepítés
    Monitor firmware frissítés a legújabbra
    Más Dp kábel
    Más monitor tápkábel
    Más Dp port használata a videokártyán

Valakinek esetleg valami ötlet :F

Gép részletei az adatlapon.

Új hozzászólás Aktív témák