Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
Sziasztok
A következő hibával, jelenséggel küzdök: az alany egy Dell AW2723DF monitor, vagyis a második ami nálam jár, az eredetit cserélte a Dell pixelhibák miatt.
Kb egy hónapja a következő a jelenség: Pár perc játék után kivág a játék asztalra kb mintha alt+tab-oltam volna vagy fekete képernyő.
Pár perc után visszajön a kép, vagy ha rámegyek a tálcán a játék ikonra értelemszerűen megint vissza a játékban és jó a cucc.
Ami érdekes nem minden játékban csinálja, de sajnos a többségben igen és marha idegesítő
Néha nem vág ki a tálcára hanem windows hang mint mikor az ember csatlakoztat egy perifériát vagy kihúztam volna a display kábelt és visszadugtam volna.
Ilyenkor kb semmit nem tudok csinálni a játékban egész addig amíg lenyomok vmilyen gombot vagy egeren vmelyik gombot utána megint jó.
Picit utánaolvasva a témának állítólag ez egy Nvidia driver bug a Dsc miatt, tanács az volt hogy ki kell kapcsolni a dsc-t, ezt meg is tettem( ilyenkor visszaáll alap 8 bitre meg 240hz-re), viszont a hiba továbbra is jelen van
Valami tanács esetlegnem hiszem el amúgy hogy nvidia ezt nem bírja javítani kb 2 hetente jön új driver mindig frissítem hátha, de eddig ugyanaz
Igazából nem tudom behatárolni hogy most ez monitor hiba vagy szoftver driver oldalon, de reddit-en meg Dell fórumokat olvasva elég sokan küszködnek vele.
Valamilyen tanács esetleg
Már nagyon idegesít hogy kb nem tudom mikor fog ledobni tálcára pl. egy kompetitív multi közben marha idegesítő...de máshol is
Ami eddig megvolt:
Régebbi driverek kipróbálása
Rendszer újratelepítés
Monitor firmware frissítés a legújabbra
Más Dp kábel
Más monitor tápkábel
Más Dp port használata a videokártyánValakinek esetleg valami ötlet
Gép részletei az adatlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Eladó Dell G3223Q - 4K, 144hz, 32" gaming monitor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest