- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benboi
csendes tag
Üdv!
Egy baromi idegesítő hibára keresnék megoldást, hátha járt már valaki hasonló cipőben.
~1 hónapja beszereztem egy BenQ XL2411Z monitort. Egy ideje előjött valami hiba, és minden egyes számítógép bekapcsolás után 'No Signal Detected' feliratot kapok fekete képernyővel. A kábel nem lehet a hiba forrása mert több kábelnél is ugyanez a jelenség, valamint más monitornál működik a kábel. Minden egyes indítás után kb. fél órát kell szenvednem a kábelek ki-bedugdosásával, gép újraindítgatásával és akkor egyszercsak random elkezd működni úgy, hogy igazából semmit nem is változtattam meg. Már enyhén szólva is kib@szottul idegesítő. Utánanézve rengetegen találkoztak már sok BenQ monitornál ezzel a hibával, de érdemleges megoldást sehol sem találtam rá...
Valakinek lenne ötlete? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest