- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz
GreenGoblin #21485 üzenetére
-
válasz
Nálunk ivartalanítás után 3 óra elteltével már ugyan úgy ugrált játszott mint előtte, pedig az nem kis hasi műtét. Gallért hoztunk de nem kellett feltenni, bár úgyse viselte volna el.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Szegényke, nagyon fura lehet neki. Nálunk nem kellett egyiknek sem. A lánynak sem szerencsére, de nehezen is tűrte volna. Reméljük hamar összeszedi magát. 😽
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21475 üzenetére
Sajnos attól árulják, mert üzlet. De ezért is lehet még a sarki boltban is kapni. A jobbakat az állatorvosnál és persze drágán.
Érdemes mielőbb ivartalanítani, amint azt a kort eléri. Jobb lesz mindenkinek. 😽 -
Gaben92
őstag
válasz
GreenGoblin #21460 üzenetére
Növény ügyben vegyetek Spider Plant-et (foglamam sincs mi a magyar neve), azt gyakorlatilag macskáknak találták ki, némelyik állatos boltban még kapni is lehet. Imádják rágcsálni, nem lesz tőle semmi bajuk és ha akad otthon akkor a többit békén hagyják.
Növény vásárláskor én mindig megnézem az ASPCA listáját. Igazából ha google-be beírod a növény latin nevét azzal, hogy ASPCA általában az első találat rögtön megmondja, hogy mérgező-e kutyára, macskára, lóra. Például az említett Spider Plant esetén így néz ki a dolog. Rögtön ott csücsül az első helyen.
-
Dhampir
félisten
válasz
GreenGoblin #21466 üzenetére
Lehet, hogy vannak olyan cicák, akik okosan elkerülik a tövisekkel való közvetlen találkozást, ám én ebben az esetben mást tapasztaltam.
-
Dhampir
félisten
válasz
A kaktusszal vigyázzatok. "Mirci" (nem így hívják, csak most illusztrálom ezzel a névvel) nagyon szeretett a kaktuszokhoz dörgölődni (többféle kaktuszt is nevelgettem és szaporítottam) és nemegyszer kellett töviseket kihúzgálni a farkából, ami a felfedezés és az eltávolítás idejéig mintha nem is zavarta volna, szerencsére addig még nem okoztak gyulladást.
-
atosan
veterán
válasz
Nálunk fiatalon csinálták. Üvegpoharat még át is karolta. Mindig rácsodálkoztak, hogy látják a vízben a lábukat, még is száraz marad
Raktink az asztalra minden nap egy pohár vizet. Azóta megunták.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Nyugi a Cicának semmi baja sem lesz ha beleiszik a vizedbe!
Én rendszeresen használom a poharaikat. Elvileg az enyém lenne, de inkább abból isznak, mint a földön lévő sajátjaikból. 😽
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21455 üzenetére
-
erzol
őstag
válasz
GreenGoblin #21416 üzenetére
Első cicánk első tejfogát mi is eltettük...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #21322 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az nem hatásos.
Állatorvost kérdezd meg. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21315 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #21315 üzenetére
Ja hogy saját magatok intézitek.
Én dokihoz vittem anno emiatt. Párszor vinni kellett, rég volt, már nem emlékszem hányszor. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #21313 üzenetére
Mármint olyan trutyit a nyakára?
Nyakörvet kapott?
Alvós cuccait kidobtátok? Vagy továbbra is a bolhás helyén alszik?
Szoktátok átfésülni bolhafésüvel?
A bolhák a könnycsatornába járnak inni. Azért jó a nyakörv, mert a szaga miatt nem tudnak oda jutni és elpusztulnak vagy más helyre másznak a macsekról. -
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #21297 üzenetére
Mi is próbáltuk a vízipisztolyt (egy pici, nem erős sugárral lövőt), de a dög imádta, alig várta, hogy "büntessük", és kergette a vizet...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
GreenGoblin #21252 üzenetére
LYuLY! Az a nézés!!!
Én sem tudnék rá maximum csak 3 mp-ig haragudni. 🙃 -
Freddy76
addikt
válasz
Üdvözlünk a világunkban.
-
Astroboy
őstag
válasz
Ráadásul a Ti hibátok, leeresztett napvédő elé virágot tenni...
Ablakon kilesni márpedig minden bajszosnakkutyamacska kötelessége, így mégis hogy a bánatba tudná teljesíteni a feladatát károkozás nélkül? -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Az az ártatlan nézés! 🐱
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Na jól van, kezd végre macska lenni belőle.
-
homerhamm
addikt
válasz
"Nem én voltam!"
-
Nimrod
addikt
válasz
GreenGoblin #21231 üzenetére
Maine Coon vér ha jól látom?
-
Astroboy
őstag
válasz
GreenGoblin #21231 üzenetére
Erről a macskáról egész egyszerűen képtelenség rossz képet lőni, annyira fotogén.
Azok a fül-szőrök. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21194 üzenetére
Valóban gyönyörű 😽 és ezt Ő is tudja. 😼
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21172 üzenetére
A mostani irtók sajnos nem sokat érnek. Eddig Broadline volt, de a doki szerint már ere is rezisztensek a dögös sajnos. Most NexGard combo-t kaptak.
-
homerhamm
addikt
válasz
GreenGoblin #21172 üzenetére
Gondolom az Alpokból jött ha van rajta si.
Bocsi.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21168 üzenetére
Sajnos állatorvosi rendelők között is van nagy különbség sajnos. Én a közelben lévő kisvárosba viszem (hihetetlen, de csak 6ezer a lakosok száma), de a rendelőben műtő, UH, RTG, labor, fogászat, minden van. Most is ott voltunk Cicóval, kontrollon. Sajnos magas a fruktóz szintje, de ez ki is derült kb. 10 perc labor alatt. (humán SZTK másnap, vagy egy hét múlva). De hiába fertőtlenítenek utánunk, vagy másik után a váróban is, vagy éppen vizsgálat alatt ha leugrik egy bolha, lehetetlen 100%-osan megakadályozni ezt. Persze ha alapból trehányabbak, akkor nagyobb az esély. Mondjuk olyan helyre nem is szívesen vinném egyik Cicámat sem. Ismerősömnek kutyája van, Szegeden csakis a kárász utcán sétáltatja, mert idős már mindettő, ott élnek (aszfaltozott sétáló utca). Talált már kullancsot a kutyában! Hogy szedte össze ugyan?!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #21165 üzenetére
Mi egy nyaralás alkalmával nyaltuk be a bolhát. Szegényke utána rühes is lett. (a bolha legyengíti az immunrendszerét a macseknak, hogy tovább tudjon élősködni rajta, ezért jött ki a rüh...)
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #21165 üzenetére
Ha minden állat után fertőtlenítené az egész vizsgálót, akkor kb. harmadannyi "pácienst" tudna fogadni, és háromszor annyiba kerülne egy vizsgálat. Emellett a váróban is megtörténhet.
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #21163 üzenetére
Arról nem tehet az állatorvos, hogy bevisznek hozzá egy olyan macsekot, amely esetleg bolhás. Lehetséges, hogy van olyan állatorvos, amely csak benti elitmacskákkal foglalkozik, de nem hinném...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #21130 üzenetére
😻
-
_ocsisajt
őstag
válasz
hát az a kis pofa, hogy belenéz a kamerába, kééész vagyok, most felmostam magam a padlórú!
-
Gaben92
őstag
válasz
Nagyon baba. ^^ Valahogy olyan “különösen értelmes” feje van ezen a képen.
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #21116 üzenetére
Ő is szép, de a ti cicátok valóban különleges, azzal a mintázattal, a kócos bundájával, és a hatalmas fehér bajszával és "szemöldökével". Kíváncsi vagyok, milyen lesz felnőtt macskaként.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Ő már csak szép. 😽
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Tiédnek is: 😍🤗🤗🤗
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21114 üzenetére
Hogy lehet egy Cica ilyen gyönyörű?! 🤭😽
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21082 üzenetére
Gyönyörű szurikáta! 😼😽
-
atosan
veterán
válasz
GreenGoblin #21082 üzenetére
De nagy ez a kép!
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #21061 üzenetére
Szép cica, az a bajusz-szerkezet
-
gergo5991
őstag
válasz
köszi, nagyon cuki
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21064 üzenetére
Helyes, nagy Cica legyen belőle! 😼
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Hát Ő még mindig gyönyörűség!!! 😽
-
gergo5991
őstag
válasz
GreenGoblin #21059 üzenetére
valami uj képet már jöhetne a cicárol
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21043 üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Macska a főnök, ez alap. 😅
-
Dhampir
félisten
válasz
-
Ciccuka
veterán
válasz
GreenGoblin #21034 üzenetére
Tesco-ban 70% akcióban vannak a kutya cica felszerelések (cicaruha, póráz, stb.)
-
arcsin
senior tag
válasz
GreenGoblin #21034 üzenetére
Azzal ami piros kívül és a szélén fehér szörmés?
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21025 üzenetére
De inkább ilyenekre, mint dokira. 😽
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #21022 üzenetére
Nálatok sem lehet rossz macskának lenni
.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #21022 üzenetére
Jajj, csak a dobozát ki ne dobd! Legyen szegény Cicának mivel játszania. 😽🐱
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #20930 üzenetére
-
-igu-
veterán
válasz
GreenGoblin #20930 üzenetére
Nekem erre csak egy szavam van: áldás.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
GreenGoblin #20921 üzenetére
2 cute to handle!
Arcsin: világos!
Érdekes én meg legtöbbször nyuszikázom. Pedig nem is nyúl! 🙃 Nyulak is aranyosak, de húgom meggyőzött, hogy ne tartsak.
(Neki van, köszi, maradok a cicáknál)
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #20904 üzenetére
Bár roppant nehéz elvonatkoztatni a helyzettől, még mindig ámulok ezen a cicán. Szórjál majd képeket később is, ha belőled kevesebb látszik, az nem baj, de több semmiképpen sem
-
válasz
GreenGoblin #20904 üzenetére
-
-igu-
veterán
válasz
GreenGoblin #20900 üzenetére
Adott méretű szállítóeszköz, súlyhatár, és max. 2 macska lehet a fedélzeten. Vagy 2 kutya, de olyat nem, hogy 1 kutya + 1 macska. Az állat nem kap saját ülést, lábnál kell szorongania. Még akkor is, ha adott esetben az ő jegye drágább, mint az utasoké.
És persze nem minden légitársaság foglalkozik ilyesmivel, Wizzair/Ryanair pl. felejtős. -
Gaben92
őstag
válasz
GreenGoblin #20900 üzenetére
Fel de annyira nem egyszerű a dolog. Légitársaságtól függ, de a legtöbb engedi bizonyos feltételek mellett. Finnair például max 2 állatot fogad az utastérben és 8KG lehet max az állat és a hordozó egyben. A méretek is olyanok, hogy be kell férnie az ülés alá.
A poén az, hogy a szabályzat szerint “max 22cm magas lehet ÉS az állat kényelmesen fel tudjon állni benne”. A kettő együtt kb lehetetlen. Mi egy “félkemény” hordozóval oldottuk meg ami nagyobb mint a megengedett de enged annyit az anyag, hogy a fel/leszállás idejére be lehessen tuszkolni + volt nálunk egy ilyen “csivava tasi” a biztonság kedvéért ha balhé lenne abból, hogy nem fér be mert akkor csak gyorsan átraktuk volna a fel/leszálllás idejére.
radi8tor:
-
Gaben92
őstag
válasz
GreenGoblin #20894 üzenetére
Mi is külföldön vagyunk szóval ismerős a probléma. Legutóbb Phülöp vigyázott a Yato-ra, de előtte cicaszitterhez vittük pár alkalommal. Panzióknak nem vagyok nagy rajongója mert nincs annyira figyelve rájuk. Életben tartják de kb ennyi. Viszont 10-15€/nap körül már találsz megbízható felvigyázót referenciákkal, stb.
Vagy esetleg viszed magaddal ha lehetséges.
Mi autóztunk sokat vele (4-6 órás utakat is), 10 percig nyekereg de aztán lefekszik valahol és elvan. Repülést annyira nem élvezte mondjuk (leghátul ültünk a gépen és felszálláskor olyan hangokat adott ki, hogy a gép elejéből is hátra fordultak) de a hotelben már elvolt, élvezte a felfedezést, stb.
-
válasz
GreenGoblin #20891 üzenetére
1 hét egyedül sok, és élelmezés valamint alom gondok is lesznek. Meglátod milyen lesz ahogy nő, ha könnyen barátkozik akkor lehet a cicaszitter és ha idegen helyen is jól feltalálja magát akkor macska hotel is jó lesz.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20894 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Egy hét az sok. Az alatt bármi történhet (kiborítja a vizes tálat első nap, aztán szomjanhal, stb).
Kulcsot se tudtok adni valami megbízható ismerősnek? -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Van a Facebookon cicaszitter csoport. Érdemes szétnézni, érdeklődni. Vagy megy valaki, vagy panzió, vagy valakinél (akar nálam is, ha közelben vagy 😽). Egy hét nagyon hosszú idő Neki egyedül. Bármi történhet ennyi idő alatt.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20870 üzenetére
Sokan nem értik, de sokszor jobban ragaszkodik, mint egy kutya. Van és volt is kutyám, Ők más mentalitással teszik a dolgukat. A Macskák is nagyon tudnak szeretni, pláne, ha megvan az összhang a másikkal. 😊
-
_ocsisajt
őstag
válasz
GreenGoblin #20853 üzenetére
Bitang mód cukker! 😊😅
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20845 üzenetére
Khm, hát, szóval macskában nekem annyira nem jön be a csupasz. ☺️
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20835 üzenetére
Örülök, hogy elfogadod a tanácsot, a Hercegnőnek akarunk jót, hogy sokáig csodaszép Cica legyen! 😽 Azért néha megnéznék ám, mondjuk, amikor valami rosszat csinál. 🤭☺️
-
Nimrod
addikt
válasz
GreenGoblin #20811 üzenetére
Inkább külön hsz hogy lehessen követni.
Ma voltunk katéter kiszedésen, tegnap már nagyon eleven volt. Még antibiotikumot kell kapnia majd két hétig, de az már semmiség. Legalább vége a tölcséres napoknak, bár inni egész ügyesen tudott benne, kb. mint egy markoló.
-
Gaben92
őstag
válasz
GreenGoblin #20827 üzenetére
Royal Canin-t engedd el. Túlárazott brand táp és olcsóbban találsz jobbat. Acana/Orijen/Purizon meg még 1-2 amit merek adni macskának, Royal Canin-t ingyen sem. Volt az asszonyéknál a rendelőben olyan cicc aki allergia miatt RC hippoallergén tápot kapott azt szarul lett tőle mert csak papíron az. Állatorvosoknak le van rakva a lóvé, hogy azt árulják és ajánlják pedig ők is tudják, hogy szar.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20827 üzenetére
Sokaknak feltűnt már. Nyilván jobb, mint a Whiskas, de sokkal drágább is! Amit előttem említett táp is, lehet az ára elsőre soknak tűnik, de 1kg táp sokkal több, mint 1kg hús és kéznél van mindig. Érdemes viszont bármelyik tápból elsőre kisebbet, vagy próbacsomagot rendelni, mert úgyis a Hercegnő fog dönteni, lehet nem is fogja megkóstolni sem! 😀 (csak mert macska). De ha beválik is lehet megunja, érdemes több fajtával felszerelkezni. Nálam is van mindig minimum 5 fajta száraz, meg pár konzerv.
-
Gyeni
csendes tag
válasz
GreenGoblin #20825 üzenetére
Orijen és Acana tápokat tudom javasolni. Minőségi, viszont nem a legolcsóbb. Zizi cicánk minden más szárazeleségre nemet mond.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20825 üzenetére
Oltás után szokványos, de figyeld azért.
Royal Canin csak marketing, hidd el, ha megnézed, nem írja a pontos összetevőket, ott is csak vetít! 🤨
Amit nálam kapnak, valóban 70% a hústartalom, amit nem is titkolnak:
Na és továbbra sem hiányzik a gabona, meg liszt a macskának, hidd el, nagyon rossz Nekik! A fehérje tartalom is egy szám csak sajnos, bármi is tartalmaz már, ami lehet nem hús, csak valami vacak helyette. Ha jót szeretnél Neki és sokáig jó gazdája lenni, akkor gondold át. Facebookon is van több csoport, ahol felelősségteljes gazdiknak van, ott is tudsz bővebben tájékozódni. 😽 -
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #20820 üzenetére
Nálunk a Fressnapf Real Nature kajái a nagy kedvencek, szárazban is, nedvesben is. Ők is sok országban vannak.
-
-igu-
veterán
válasz
GreenGoblin #20815 üzenetére
Zooplus, ahogy a többiek is írják.
Mi évente 2-3 alkalommal rendelünk onnan, állatos boltba csak alomért járunk. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20820 üzenetére
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20818 üzenetére
Csöppet jobb, mint a Whiskas, cserében sokkal drágább. 😢 Korrekt eledelek vannak a ZOOPLUS-on, nézd meg.
Vagy olvasd el ezt: [link] -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Csoda Cica. 😽
Sajnos boltokban nem is nagyon fogsz találni. A legnagyobb haszon a szeméten van (4% hús, a többi meg jó, ha nem káros), gondolhatod mennyi pénzt kell bele tolni, hogy horribilis legyen a nyereség?! ZOOPLUS, vagy más normális web áruház (persze ott is van Whiskas is), de az összetétel fel van tüntetve. Nagyon fontos, hogy gabona mentes legyen, az nagyon nem való Cicáknak. De lehet nyugodtan csirkehúst adni neki. Én főként csirkemellett szoktam (tudom hülye vagyok, sokak szerint, mert többet kapnak belőle a Cicáim, mint nekem jut, de hát Ők öten vannak! 😊). De farhát, vagy nyak is kedvenc, ha 24h melóba megyek, csak elfogy valahogy.
Nem lesz Ő rossz, csak játékos. 😽☺️ -
válasz
Jó sora van a kis cicának.
-
Freddy76
addikt
válasz
Ezeket ismertük mi is (reklámok, ugye), de mindenhonnan azt hallottuk, hogy felejtős, a legrosszabb minőség, mintha az embert fehér kenyéren és vízen tartanák. Drágábbnak tűnik a magas hústartalmú táp, de - ahogy baloghgabor is írta - kevesebbet esznek belőle.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Hát ezt a kettőt biztosan nem adnék Nekik! Csak nézd meg mi van benne! Az a 4% hústartalom, a többi gabona, meg egyéb, nem macskának való dolog. A rendes macskatáp 60-90% húst tartalmaz, kb. mint az egér is.
Sőt, ha kiszámolod, a végén még olcsóbb is, mert sokkal kevesebb kell belőle és minőségi kaját esznek. Én is megeszem a mekis kaját, de ha minden nap azt enném, hamar lenne egészségügyi gond.
Ma ez lesz a vacsora az öt ciccnek, 97.2% a hústartalom, sokszor sokis nekik. 😽
-
Nimrod
addikt
válasz
GreenGoblin #20808 üzenetére
Igen, húgyuti problêma
-
Astroboy
őstag
válasz
GreenGoblin #20797 üzenetére
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20802 üzenetére
-
atosan
veterán
válasz
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20800 üzenetére
Hát Ők ilyenek. Nekem egy vadiúj (egy hetes) lapos TV lett kuka anno. Felugrottak rá és a földön landolt. Amikor berohantam és néztem mi van, ártatlanul szaglászták a tötött TV-t, hogy mégis mi lehet az?! 😂
-
homerhamm
addikt
válasz
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Jajj, ne már! Ő egyre gyönyörűbb!!! 😽☺️
-
Freddy76
addikt
válasz
GreenGoblin #20787 üzenetére
Csodaszép ez a cica!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
I'm meltin'
-
Eastman
addikt
válasz
GreenGoblin #20792 üzenetére
A village-legends szerint a trikolor macskák jó egerészek ám!
-
Eastman
addikt
válasz
GreenGoblin #20790 üzenetére
Nagyon hálás cicó lesz!
A miénk is trikolor mix. Símogassátok a hátát evés közben, és kenyérre lehet majd kenni.
Pingpong labdája van már? Korai még a csörgős, de a klasszik mehet. Annyi, hogy éjjelre tedd fel a pinyólabdát a polcra, mert kicsinál vele alvásközbenhelyett. -
Eastman
addikt
válasz
Jópofa cica!
Milyen típus? Fajtatiszta, vagy mixi?
-
válasz
Gyorsan alakul majd, hamarosan már éjjel a lábujjaddal játszik
Nagyon helyes.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GreenGoblin #20766 üzenetére
Hatalmas respect! Mindenkinek ez a jó megoldás! 😽 ❤️
-
NoLF
veterán
válasz
GreenGoblin #20755 üzenetére
Volt anyja aki megtanitsa?
-
-igu-
veterán
válasz
GreenGoblin #20749 üzenetére
Vannak kivételek.
-
Eastman
addikt
válasz
GreenGoblin #20746 üzenetére
-
válasz
GreenGoblin #20746 üzenetére
Hamar megszokja az új helyét és az "alattvalókat" is. Nálunk nagyon bejönnek nekik a kis műegerek. A tarka órákig eljátszik egyel egyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest