- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Bazsee71 #15242 üzenetére
Nekem az egyel kisebb Makitám van. Magasságállító kar eltört 1 szezon alatt, úgy, hogy egyszer se használtam azt a funkciót csak amikor megvettem a gépet.
Minden használat után vagy még nedvesen vagy már amikor rászáradt a fű meg kell takarítani alaposan az alját, hogy ne szoruljon a kés. Ezzel kapcsolatban olvastam reklamációkat, hogy felmelegedett a hajtása és leégett a motorja.
Apróság, de amikor kb félig van a fűgyűjtő zsák, akkor már olyan tömött, hogy a bal hátsó kerék beleér és dörzsöli ki a vászon anyagot. Erre a célra oda fogok szegecselni egy műanyag lemezt, hogy a kerék ne érjen hozzá. -
Z.É.T.
őstag
válasz
Bazsee71 #15224 üzenetére
Van dedikált fűnyíró topik, én ott érdeklődnék a helyedben
--
Tetvek: tavaly rengeteg volt a kert első vegyszermentes évében, aztán rengeteg lett a katica, biztosítva volt nekik telelőhely is. Most (még?) minimális a tetvek száma, szinte hallom, ahogy korog a temérdek katica gyomra keresgélés közben
-
User_2
tag
válasz
Bazsee71 #10782 üzenetére
ha vezetékest veszel valószínűleg 1500-2500 Wattosat fogsz venni, ha nem lágyíndításút sikerül kifognod az indyítóárama ennek többszöröse is lehet.
az általánosan kapható narancsárga 20-30 méteres hosszabító jellemzően 1mm2-es, (rajta van a cimkéjén)
az 1 mm2 nem lesz elég, bár mindenki ezt használja, így én is mivel már megvettem.
tehát 1 vagy 2 jobb minőségű azaz legalább 1,5 mm2-es, de a távolság miatt inkább 2,5-ös hosszabbítót számolj hozzá a fűnyíróhoz. (a távolsággal csökken a feszültség kisebb keresztmetszeteken)ha nincs lágyindító a fűnyíróban 3500ért kapható, amit bele kell szerelni, neten megtalálod, bár így ugrik a gari
akkusban kell hogy legyen lágyíndító elektronika, ellenőrizd benne van-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Filmgyűjtés
- Napelem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ÚJ! Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2 elektromos roller
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest