- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
DeathAdder #22006 üzenetére
Már csak 40 g/m² sebességgel kell sétálnod
-
6030D
addikt
válasz
DeathAdder #22001 üzenetére
Kb a 40 g/m² jó, de nehéz pontosan szórni. Vedd meg az 5 kg-t, mert biztos, hogy lesznek lyukak, ahol elfújja a szél, vagy szétmossa az eső, és felül kell vetni a lyukakat.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #21741 üzenetére
update: a tegnapi oszcilláló esőztetőben csalódás után vettem egy Gardena Pulse köreesőztetőt, teljesen jó, ugyanazon a tömlőn ugyanazon a víznyomáson 10.5 méteres sugárba szórja a vizet a ráírt 12,5 méter helyett
lényegesen kevésbé érzékeny a kisebb vízmonyásra mint az Aquazoom
-
6030D
addikt
válasz
DeathAdder #21739 üzenetére
40 sec az nagyon sok. Nekem szerintem 10-15 mp a 10 l-es kanna, és a slag gyorscsatis szűkítőn keresztül. A víznyomás lesz a gond. Ha nincs előszűrő, akkor meg el is fog tömődni néha 1-1 lyuk.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
DeathAdder #21741 üzenetére
Nincs benne valahol egy beállításra +tisztításra való tű?
-
válasz
DeathAdder #21739 üzenetére
hülye kérdés, de miután fater pont tegnap talált meg Aquazoom compacttal ugyan ilyen hibával, hogy nem szór eléggé: van rajta egy áramlás módosító csap, narancssárga. ütközésig ki van nyitva?
-
ncc1701
veterán
válasz
DeathAdder #21707 üzenetére
A bolti vackok helyettesítik (próbálják) a komposztot.
-
totron
addikt
válasz
DeathAdder #21707 üzenetére
Hacsak lehet boltihoz ne nyúlj, az a biztos, aminek a folyamatát végig tudtad követni. A nagyüzemi alomtrágyában mindig van vegyszermaradvány is. Vonzó persze az előre összeállított segítség, mint termék, még csak azt sem mondom, hogy ördögtől való. Ha viszont van benned hajlam, erő és kíváncsiság a saját megoldásokra, hát inkább az a jobb út. Komposzt, felülvetés ha úgy érzed, ez egy optimum. De natúrban is izgi megfigyelni, hogy mit tud a talaj magától, csak a fűnyíró által otthagyott nyesedékkel kezelve.
-
Z_A_P
addikt
válasz
DeathAdder #21701 üzenetére
Ami (állítólag) nagyon jó az a biosol forte.
Ettől olcsóbb de jó: [link]
Ezek nem műtrágyák. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
DeathAdder #21622 üzenetére
Passz. Láttam már szép gyepet budget magból is.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
DeathAdder #21609 üzenetére
ICL toscana még a sláger.
-
its_grandpa
tag
válasz
DeathAdder #17303 üzenetére
Az öntözőrendszer nyomásesés táblázat talán segít [link]
-
H-Zol
senior tag
válasz
DeathAdder #17303 üzenetére
Én vagy négy éve vettem a Teskoba sárga színű Uv álló tömlőt , és úgy néz ki, hogy strapabíró , akkor valami 10000ft volt a 25 méter de 3/4" , én tömlővel locsolom a kertben a gyümölcs fákat , két 25 méteres tekercset vettem , de a hátsó udvar és a kert elejét amikor a 25 méteressel locsolom jóval nagyobb a hozam és a nyomás mint amikor hozzá csatlakoztatom a másik 25 métert , és háromnegyedes vékonyfalú toldót használok ( nincs beszűkítve ) !!
-
Rive
veterán
válasz
DeathAdder #10503 üzenetére
Ha friss ültetés, akkor ne engedd, hogy nagyot nőjön.
A konténeres fáknál táppal és folyamatos öntözéssel állítják be az eladható állapotot, idő kell, mire alkalmazkodik a szabad talajhoz. -
hiperFizikus
senior tag
válasz
DeathAdder #10503 üzenetére
Az is egy lehetőség, hogy nem csinálsz vele semmit !
Ugyanis könnyen lehet, hogy ez az állapota csak rövid ideig tartó átmeneti . Ha meg piszkálod, akkor teljesen tönkremegy neked .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest