- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
Mika1227 #21292 üzenetére
Szinte biztosan. Sajnos ez nem talaj menti fagy, 2 méter felett is bőven fagypont alatt volt a levegő sok helyen.
Az egyedüli mentsvár néhány kertvárosi kiskert lehet, ahol a városi környezet nem engedte fagypont alá a levegőt.
-2 ig nincs gond, ahol alatta vagyunk ott fagykár van, -4 alatt 100%-os. (2 méteres magasságból jönnek ezek az adatok) -
inf3rno
nagyúr
válasz
Mika1227 #4187 üzenetére
Ez egész jó, illetve van ennek egy fekete változata, ami kicsit nagyobb és még jobb: [link] Amit ez nem visz ahhoz meg ágvágó kell. Abból én csak ezt a fajta kialakítást próbáltam eddig: [link] Maga a szerszámoutlet bolt nem túl megbízható, de ezt a márkát lehet kapni elég sok kertészetben, gazdaboltban is.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Mika1227 #4183 üzenetére
Semmiképp ne járasd így, mert csak még jobban tönkremegy. Ha mákod van, akkor csak a lapok görbültek el, és a fogaskerekek még nem mentek szét vagy égett le a motor. A lapokat elvileg ki lehet egyengetni, ha van olyan ismerősöd, de minden ilyen akciótól puhulnak és még könnyebben görbülnek el. Valszeg ugyanazt csináltad, mint én is, hogy túl vastagot vágtál vele. Én már nem veszek ilyen gépeket, inkább levágom ollóval a bokrokat, mert csak kidobott pénz. Inkább levél és nagyon vékony gallyak vágására jók ezek.
-
Rive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest