- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H-Zol
senior tag
Monilia ellen egyszer szoktam minden fát , virágzás közepén és amikor kicsi a gyümölcs akkor adok neki még egyet és nem mondom , hogy egy gyümölcs se lesz monilias , de elviselhető !
Én nagyon úgy nézem , hogy nem sok kajszin maradt( pedig rogyásig voltak virággal ) , de vasárnap adok a kajszinnak őszi baracknak egy scoret és akkor meglátom , hogy mit hagy fent a permetező ( mert ami elfagyott az le repül ) , az őszi barack pár nap és virágzik !!
-
Chris0321
veterán
Hát az egyik pici barackfán már látszik valamennyi virágféle, de az még fél méteres sincs. A többin általában még zárt a rügy, de van amin kezd kissé kinyílni. Megmondom őszintén annyira nagyon nem értek hozzá, a lemosó permetezéssel le szoktam lenni maradva, mert akkor szokott eszembe jutni ha a kollegáim beszélgetnek róla, hogy megcsinálták.
Nem tudom milyen permetszert lehet kapni a boltban, megkérdezem amit ajánlottál. -
Chris0321
veterán
Jó időt mond holnapra is. Nekem Vegesol eReS van itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest