-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Valahogy nehéz elképzelnem, hogy a célzás élmény lehet bottal...
Ha viszont arra gondolsz, hogy az alsórész irányítása bottal, a felsőé meg egérrel, abban lehet ráció...csak akkor meg valami ügyes kis balkezes bot kell (feltéve hogy jobbkézzel egerezel)
Technikai kérdés, hogy az irányításban a WASD igazából analógra van tervezve az MWO-ban? Mert ha arra, akkor nagy élménykülönbséget szerintem nem fog okozni a joy...(én az SC miatt agyalok egy olyan lehetőségen, hogy egy nagyonsokgombos balkezes joy, plusz az egér jobb kézben jó lehet a repüléshez... ha találsz valamit, engem is érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hobby rádiós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Revolut
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged