Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Tom Clancy's HAWX: Neki estem a játéknak de k. nagy csalódás. Nem is tudom hogy mire gondolhattak amikor kiadták.Irányítás meg a fizika rendben van de ami röhejes hogy nem lehet leállítani a turbinákat, mert a gép kb 900 km környékén vissza gyorsul. Így meg nem lehet gyorsan megfordulni. És nem értem hogy lehetett így megcsinálni 1 AAA kategóriás játékot?! Mer a készítők szerint "szimulátoros" repülős játék ez, csak közelébe sincs, (hp élet, több 100 rakéta stb..) Hirdetik hogy a joystick-hoz "ezt a hawx játékot" de játszhatatlan így. Nem azé, de az air conflicts secret wars játék 100 jobb volt, és ott gond nélkül le lehetett venni a propeller sebességét akár 0-ra is! Felejtős gamma ez HAWX, hiába hogy a joystickhoz ajánlják, nem ér semmit!
Wings of prey: Csak a demót próbáltam ki és kicsit fel is vidított a HAWX után. Ez már szimulátor játék, kérem szépen! Sok mindent be lehet állítani, most nem sorolom fel, de az hogy Hp élet még easy szinten sincs. Ugyan azt tudnám elsorolni mint a War thunder-ban, elvileg 1 készítő banda csinálta a 2 játékot. Viszont olvastam pcguru 1egyik hírébe hogy a wings of prey szerverei nem működnek és nem tudom hogy ez igaz vagy nem. Mert még 1-2 helyen kapható, de 1 játékos kampány nem izgat, inkább a multi ami érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vesa