Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
en is nezegettem alis patronokat, azért várok hatha van it ebben jártas kollega aki megosztja a tapasztalatait. gyanitom egyebkent az ujabb wifis keszulekeknel az utangyartott patron az bem jatszik már
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
hp 650 és 305 patronokkal kapcsolatban kérdezném mik a tapasztalatok, érdemes-e töltögetni, vagy van-e olyan utángyártott patron ami olcsóbb mint az eredeti és működik vele gond nélkül? 650-esnél Zafir és Orink márkát láttam. 305nél ilyen gyártmány nincs, ecopixeles dobozokat mutat meg diamond "márkát" de ezeket is csak xl töltöttségben.
A 650-essel egy deskjet 2515ös menne, ami nem wifis, ennél talán nem nyavajogna, hogy nem eredeti a patron, a 305-el viszont egy envy 6020e menne ami pedig wifis... Gondolom itt élből panaszkodna a nyomtató, hogy nem eredeti a patron? -
beach head
senior tag
hp 2710e nyomtatot vettem, utolag mar belátom kar volt.
barmit csibaltam nem sikerult a lap kozepere nyomtatni egy oldal sorkizart szoveget, a bal margo 4 fejigazitas utan is kisebb mint a jobb, es itt legalabb 5 mm-rol beszelunk, tehat lathato, zavaro , nem csak egy karakter szelessegben van eltolodva. (Meg se emlitem hbazt nem irjak le sehol a z adatok kozt-max a weboldalon a termekinfo legmelyen guberalva latod, hogy alul a margo ha megfeszulsz is minimum 17 mm lesz.... ilyen egy fost kepesek gyartani 2024ben) Semmit se tudott a telefonos support se kezdeni vele... a 10x15os fenykepek mind piciben balra fel tolva nyomtatodtak vekony bal szegelyel, vastagabb jobb es nagyon vastag also szegellyel... Barmit probaltam , geprol, hp smart appbol nyomtatva nem sikerült egy rendes kepet kiadnia....Se szoveget.
Valószínű visszakuldom a francba. Egy envy 6020e-n gondolkodom, nem tudom mennyivel lesz jobb.. tapasztalat valakinek esetleg?
Olvastam , hogy nem engedélyezi az utangyartott patronokat a nyomtató... ez igaz?
ha hazilag toltom ujra oket akkor azt engedi? Vagy akkor is letilt bizonyos oldalszám utan? (meg igyis olcsobb lenne ha 2 -3 ujratoltest engedne...)
az instant ink miatt jobb szeretnek hpt fileg hb6 honap probaido van ra... meg a oatronok is olcsóbbak mint a canon patronok(meg ha kevesebb is a tinta bennünk).
Vagy erdemes inkabb egy canont valasztani? pixma 3650st neztem de arrol sok helyen irtak h beragad a papír
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lightyear - befektetési app
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest