- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
A felszereltség nem nagyon számít mivel csak tuningra venném a lapot, esetleg egy későbbi 40 nanos CFX még szóba jöhet.
A listán úgy néztem csak a DQ6-tal sikerült 600 fölötti fsb-t elérni. Pedig az UD3P szimpatikusabb lenne. Az Extreme-nek kellett volna papírforma szerint a legjobbat hozni de ez a 450 fsb elég kevés. Nem az Extreme a legjobban tuningolható változat?
-
PAtr0n
addikt
Köszi a választ!
Abban reménykedtem, hogy P35-DS3 jó legyen. Amúgy meg már mind1, mert megrendeltem, úgyhogy boldog vagyok, hogy jól válaszottam.
Azt hiszem ez a konfig bőven elég lesz 2 évig is, akkorra meg már úgyis ócsóbbak lesznek az i7 rencerek, akkor úgyis azt veszek. -
KIRU_l
csendes tag
Most frissítettem a bios-t (vagyis mai napon) F4-es verzióra. ÉS ugyanez a probléma....
Azt már olvastam hogy feszültséget kellene emelnem.. de mennyit? Megsütni nem akarom a memóriát.Azt nem értem viszont hogy miért kellene emeleni a feszt? Elvileg ha belerakom a ramot auto-n 1066-on kellene mennie és a feszt is be kellene állítania nem?
cl5 v cl6? Nemtudom, mit számít?
Ötletek?
-
pimmi
senior tag
Köszönöm.
Még egy valamit nem értek, az oké hogy az xp nem látja a hdd-t ha a biosban be van kapcsolva az Ahci mert nincs benne alapból vezérlő--ez tiszta.
De ha bekapcsolom az Ahci-t akkor ha mentem, és újraindítom a gépet, belépek a biosba, ott nem látok hdd-t, sem odd-t.
Csak a bootsorrendnél vannak. Így néz ki:
IDE Channel 0 Master [None]-
IDE Channel 0 Slave [None]
IDE Channel 1 Master [None]
IDE Channel 2 Master [None]
IDE Channel 3 Master [None]
IDE Channel 4 Master [None]
IDE Channel 4 Slave [None]
IDE Channel 5 Master [None]
IDE Channel 5 Slave [NoneA bios tudja a sata2-öt, mirt nem látja a hdd-t függetlenül az oprendszertöl ?????
Hiszen egy új formázatlan hdd-t is látnia kell. -
pimmi
senior tag
Köszönöm, akkor az a két dolog tiszta, de az udma nem megy.
Minden beállítás úgy van ahogy irtad, de mégis csak udma5, ha átdugom a vinyót lilába ott udma6, de ez is csak 150mb/sec.
Valamiért nem engedi az udma7 -et.
Elötte ez a vinyó egy ehhez képest gagyi asus lapban simán ment udma7-ben.
Szerinted? -
ko9
addikt
Hali!
Elgondolkoztattál...
1. Háát végülis 30.000ért gondoltam 4GBot...
2. Arra is kéne hajtani, de főleg nem az lenne a cél.
3. Ez a kép érdekes... Nem függ ez a chipkészletektől is? Az Nvidia 790Sli híres a gyors memóriakezeléséről, bár most az Intel gyorsabb... Nem értem, ha majdnem 500MHz el gyorsabb a DDR3 akkor a több, hogy lehet, hogy kevesebb...
4. Ha véletlenül Core i7-re gondolnék majd, az nem most lesz, és mire én váltok, már lehet, hogy olyan lesz a DDR4, mint most a DDR3... És akkor alaplap-proci-memória-videókártyacsere jön, és majd a mostani 30000-es 4gbot kb örülök, ha 8000ért eladom...Köszi!
Üdv:
ExPeacer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest