- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
Hát durva volt...feltettem (ez egy beta BIOS volt, melyet csak nekem küldtek), restart, kivizsgálja a merevlemezeket, majd tele a monitor ossze vissza karakterekkel, melyek kb ugy jelentek meg mikor wordben a betűkre rányomod a "Las Vegas " effektet. Ezután már nem tudtam megcsinálni, így egy számtech boltban tették rá vissza a stabil bios-t.
Megjegyzés: az f5 a legújabb hivatalos, nekem amit küldtek, az f6c volt.
-
L7wy
őstag
Nemrég vettem egy sata merevlemezt, ami xp alatt fagy, vagyis kékképernyőt ad. Vista alatt semmi gond vele, próbáltam már elég sok sataverérlő drivert( köztük az nvidia oldalán találhatóval is), de minddel fagyott az xp. Az alaplap "k8u 939". Valakinek valami jó ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest