Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
ITE IT8716F-S 0808-fxs EEprom r/v ő felel a bios flesselése és biosnak az inditásáért hogy alaplapunk tudjon posztolni.
Azt síkerült kideritenem hogy a cmos-reset és jumper rajtafelejtése és táp bekapcsólása után tette tönkre az alaplapot ez 100%-ig bitosan tudom mondani.
Ezt a cmos-reset és jumper rajtafelejtése és táp bekapcsólását,direkt kiprobáltam és teszteltem.Egy nagyon nagyon régi P3-as alaplappal cpu rammot vga-val eggyüt inditottam és elötte a cmos-reset és jumpert,nem tettem a reset állásába igy a lap elindult és rendesen lefutot a posznak a fojamata.
Ezután táp kikapcsólása és a bios cmos-reset állásába tettemát direkt,így teszteltem le hogy kideritsem az igazságot a jumperrel valóban ez okozta a problémámat,hogy nem posztolt eután az alaplap.A tápot megint bekapcsóltam és ezután már nem posztolt a lap,hiába kapcsóltam ki a tápot rögtön,de a tesztelésem miatt megprobáltam a jumpert reset állásból vissza is tenni a default állásába,tápot bekapcsótam megint az alaplap power gombjára tápot bekapcsolta és hiába vártam több percet is nem posztol,bip-je nem csipogot.
Az alaplapot így tettem tönkre teljesen ez mára már teljesen igaz.
MINDENKINEK A FIGYELMÉT KÉREM.
EZT A CMOS-RESET TESZTEMET SENKI - NE PROBÁLJA KI BIZTOSAN TÖNKRETESZI VELE AZ ALAPLAPOT,HA VALAKI EZT KI PROMÁLJA A FELELŐSSÉG AZ ŐVÉ ÉS A KÁRÓKÉRT Ő A FELELŐS.
Itt nem kiabálok csak nagy betükkel kiemeltem,mert ezt nagyon fontósnak gondolom hogy jelezzem ezt.
A lényeg zárásképpen is a csipről: ITE IT8716F-S 0808-fxs-ről tömören,tartalmaz egy PLA-t ami egy előre 1szer véglegesen beprogramozot-ic van a belsejében ő romlot el ez biztos,ennél mélyebben nem merűlők-bele a témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tárhely szolgáltató választás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest