- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
biokox #98262 üzenetére
Mint írtam...az Empy rettenetesen háklis, volt hogy egy csöves (!) erősítővel 2 percig bírtam magamon...
Pl 300 ohmos HD650-nek jóval kevesebb kakaó kellett, mint a 32 ohmos Empynek...
De ettől függetlenül nem a D8000-et akarom ócsárolni, egyszer meghallgatom, biztosan jó fejes... -
-
Sinesol
veterán
válasz
biokox #89539 üzenetére
Nem mondta szerintem senki, hogy emberileg barmi gond is lenne vele, nem erről szol a dolog. Csupan csak arrol van szo, hogy moralisan aggályos, ha olyan ad tanacsot, akinek üzleti erdeke fűződik adott dologhoz.
Külföldi forumokon ennek rég megvannak a szabalyai, hogy milyen esetekben nem megengedett kommentelni, esetleg külön jelezve van a nicknev alatt, ha valaki forgalmazó, fejlesztő. Kommentek kapcsan gyakran maga a hozzaszolo jegyzi meg, hogy ezt es ezt gondolja, viszont ő maga is erdekelt üzletileg, esetleg fejleszti a cuccot, szoval nyugodtan kezeljék fenntartasokkal a véleményét.
Persze Magyarorszagon vagyunk, itt semmi ilyesmi nincs, a gyanutlan kerdező pedig azt hiszi, ő is csak egy atlagos forumozo, mint barki mas.
Egyszoval nem az a gond, hogy segit, tanacsot ad, stb, hanem az, hogy nincs meg a kellő transzparencia. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
biokox #89539 üzenetére
Contaxg a Nomono tulaja? Vele nekem is van egy sztorim: hosszú évekkel ezelőtt voltam nála, ott a lakótelepen, ahol lakott és akkor még a "bolt" is ott volt (most nem tudom, hogy van). Ha jól emlékszem akkoriban kezdte valamikor a Nomono-t. Nagyon rendes és barátságos volt. Annak ellenére is hogy csak egy "csóró" srác voltam. Segítőkész, csöppet sem nagyképű és nem is tukmálós.
Tényleg azt éreztem, hogy segíteni szeretne.
Szóval ha ugyanarról az Úriemberről van szó, akkor: -
ribizly
veterán
válasz
biokox #89539 üzenetére
Meg nem csak ez. Nem is értem, hogy mi alapján kezdte el kapni az ívet.
Attól nagyobb gesztust nem is hiszem láttam e már, minthogy megjelent a "szedett vedett" fejes talin az egyik legdrágább fejessel ( Meze Empyrean ) és BÁRKI kipróbálhatta. Nem csak az előtte heverő láncról, hanem a sajátjukon is. Nem csak elhozta "mutiba".
Nem tudom lehet e ettől nagyobb gesztust tenni egy ilyen eseményen, minthogy az akkor legújabb, legérdekesebb és egyik legdrágább fejest valaki elhozza egy ilyen eseményre. És azt egyértelműen tudta, hogy senki sem fog olyat venni, hiszen nem az a liga, ami itt pörög.
Elhozhatott volna 2-3 tuti láncot, amire talál vevőt még ott helyben, de nem ez hajtotta. Én azóta is hálás vagyok Neki ezért. -
bajnokpityu
félisten
válasz
biokox #76714 üzenetére
Ezt akkor mondtam is, h nekem a saját lancrol sokkal jobban tetszett az xc. Egyébként kint se pocsolnek sokat a kereskedők, általában a sajatmarkas cuccokbol raknak össze valamit, az se baj, ha végeredmény szar.
Ezért volt üdítő kivétel a focalos lánc, mert ott totaldac, v16 mögött volt az utópia fejes. Valszeg valami vezetői lánc lehetett, mert pl a hangfalas utopia se volt rendesen osszerakva. Soksok millióért.No mindegy, én boldogan mentem haza a talirol, nem találtam olyan láncot, amit jobban szeretnék,mint a sajátot. Amikor a végére bemelegedett (hónapokkal előtte nem ment a dac), akkor már konkrétan ugyanolyan szintén volt az xc mint a v3 560. Jobb fejest meg ott nem hallottam.
Munchenben volt meg egy jó fejes lánc, stax l700 t1 erősítővel, többi sajnos nem érte el az érdeklődési limitemet. Pedig tenger cucc volt.
-
Dorien
veterán
válasz
biokox #72029 üzenetére
Rudi (itt ContaxG) k**** rendes. Amikor a Takstar HI 2050-et vettem, előre elküldte nekem, hogy hallgassam meg, tényleg tetszik-e és utána beszéltük meg, hogy mennyit is fizetek érte. Max. respect!
Ba cy lus: Igen. Nekem volt K550 MkII és K551 is. Mindkettő tetszett a kényelme, anyagminősége és részletessége, kiegyenlített hangja, tere miatt, de közvetlenül utánuk egy Yamaha HPH-MT220 vagy ATH-A550Z megmutatja, hogy valójában mennyire lapos és testetlen az a hangzás, amit adnak.
zazenke: Az A550Z-be szerintem bele lehet ugrani próba nélkül is, főleg, ha angol Amazonról rendeled. Kellemesen telt a mély, de szinte semennyit nem nyom el a közepekből és a magasból. Azért azt teszteld le, hogy a szárnyas fejpánt mennyire a te világod, de itt egy fokkal erősebb a szorítómechanika, kis fej esetén is stabilabban tartja a fejhallgatót, mint az AD szériánál.
-
Sinesol
veterán
válasz
biokox #71566 üzenetére
Nem tudom ez hogy lehetseges, mivel a hallojarat nagysaga, formaja is valtozik valamennyire, ahogy mozgatod az allkapcsod, összeszoritod, ásitasz. Szóval a hang sem maradhat ugyanaz abban a többé kevesbe zart terben elvileg, mar ha működik a fizika.
Mondjuk nekem sem jönnek be az iem-ek, amikor berakom, olyan mintha be lenne dugulva a fülem, kellemetlen érzés. -
Samtya
senior tag
válasz
biokox #69669 üzenetére
Nemrég írták az egyik Head-fi topikban, hogy a hőség miatt leolvadt a ragasztó (feltételezhetően) egy Hifiman membránjáról.
-
törölt tag
válasz
biokox #61697 üzenetére
Igaz. Sajnos erre az emberek későn vagy sose jönnek rá. A legrosszabb a felső kategóriás fejes csóró dac/amp. ( Az arcok meg telekiabálják a netet, hogy a hd 600 milyen szar, vagy milyen kurva jó, pedig csak tudatlan vagy tapasztalatlan az user.) Sokszor eszembe jut Bodz példája a Hifiman 400s-el. Az egy híresen könnyen hajtható fejes, sokaknak mobilról is. Mégis a guszti h10-el lett (Bodznál) kerek egész. Ez beszédes. Ha a cél az, hogy a zene illúzióját hozzuk el magunknak, ott a láncban alsó kategóriának helye: nincs. Ha még is, akkor tudd hol a határ.
-
Tulku
veterán
válasz
biokox #61386 üzenetére
Nézd, ha a sötét a világos ellentéte és a világos fejesek olyanok amiket eddig volt szerencsém meghallgatni, akkor vállalom az LCD esetén a sötét jelzőt...
Mélybe nem húzott, legfeljebb jó mélytartománya volt...a frekimenete nem lenne jól alkalmazható egy szívbeteg esetén, mert az exitus közvetlen beálltát jelezné...közel annyira egyenes volt...tehát nagyobb kiemelésektől mentes....
-
biokox
tag
válasz
biokox #56094 üzenetére
Egy kis kiegészités az elözöen leirtakhoz hdpr10+lcd2prefazor brutál jó hang kiegyenlitett hatalmas térrel jóval nagyobb hangeröt visel el mint az xc gondolok itt arra hogy jelentős hangeröemeléssel sem esik szét a hangkép kiegyenlitett marad egy hibája van feleségtüröfaktor nulla
-
-
Leigazoka
tag
válasz
biokox #47712 üzenetére
Ha eljön az idő egy Chord mojo-t vagy ifi micro idsd-t raknák alá.
Aztán még ott az új Sine fejesük is ami telóhoz van fejlesztve on-ear.. ahhoz egy nano idsd is elég lenne..
és 200-210 e ből kijönne. LCD2 + mojo 470 e, EL-8 + mojo 380-400 e környéke.Nekem LCD 2 be a rózsafa+ alcantara változat tetszik.
-
Strucc
csendes tag
válasz
biokox #46268 üzenetére
Negyedmilliós fejes a kiskamaszon. nem semmi
-
törölt tag
válasz
biokox #44455 üzenetére
Igen, a Shure.ok kifejezetten jól szigetelnek. De próbálj meg most utána egy dinamikus...
schawo: Azért ezzel nem értek egyet. Amit te írsz, az egy fejlődés eredménye. Aki még most kezdte építgetni a rendszerét, az nem fog első körben megalkudni egy olyan hangzással, amit te most szeretsz.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy most vegyen egy AK240-et, mert az elmebeteg módon drága cucc, csak azt, hogy azért nem olyan egyszerű a választás.
-
Tulku
veterán
válasz
biokox #43831 üzenetére
Nem is olyan jó az a Wadia ugye...
Az előtted lezajlott "meccshez": Mi van ha egy defenzív kérdező azt az utat választotta hogy mindenképp felhívja magára a figyelmet egyetlen kijelentésével így biztosan kap segítséget is....mert betalált...
Viszont, azon kívül hogy egy valóban segítőkész magyar árust nem igazán ildomos ismeretlenül leszólni,van egykis hozzáfűznivalóm ebben a "minek több százezres....úgyse halljuk meg" témában:
De igen...nagyon is...sőt a több százezresek között is teszünk különbséget, egyéni ízlés, hallgatott hanganyag, sőt pillanatnyi lelkiállapot szerint is...
mindenképp tanácsos elmenni egy ilyen helyre és meghallgatni jó pár darabot,addig egyértelműen a mundér becsületének védelmének tűnhet vagy hablatyolásnak...de tényleg más...és persze azokhoz más rendszer is ajánlott...Ez a bolt úgy van felépítve hogy a kezdő járatlan vendég ha becsöppen is megtalálja azt a minőséget ami tökéletesen kielégíti, de ha elbódítja a hang nagyszelleme, akkor elkábulva végigjárhatja akár azt a ranglétrát ami a hangnirvánába (családtagoknak pokolba) viszi...
-
-
gelbelex
őstag
válasz
biokox #26625 üzenetére
Mindenki mást/másképp hall..., de az én fülem számára semmi más (eddig hallott) fülesnek a hangképe nem ér fel a GR07-éhez (ha füles kellene, azt keresnék).
A fejesek között (100e Ft-ig) ugyanezt tudom elmondani a DT880-ról... (A DX50-hez 32 ohmost vennék. )
Talán még a Q701, de azt nem hajtja meg megfelelően a DX50, ahhoz fejes-erősítő kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest