- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFB
tag
Tudom.Elvileg ott rendeltem az egeret, de hogy lesz-e azt nem tudom, mivel apróbetüben ott van, hogy csak a raktáron levő cikkekre érvényes.Online felület nem is működött.
A SS QCk Mass és a vastagabb Taito is kijönne 5e alatt, a mini meg ca.2000
Élőben még nem láttam a G-s padokat.Ez ugye nem szövet, de van aki azt írja a szövet jobb.
Aztán, hogy melyik jobb hozzá azt nem tudom. -
arcitec
addikt
Logitech alá tutira jó a Logitech padok valamelyike , G602-t is használtam 1 jó hétig , illetve most G502 van vagy kb 4 hete G440 -en használom és siklik rajta mint a jégen , talán túlságosan is, van hogy kicsit bemozdul és már nem kattint, (hanem vinni akarja) ezt még szokni kell. Igaz drága a Logi pad G240 és G440
de esetleg most lehet jól árazottat is találni, Nekem a G440 bevált a G502 és G602 alá. Ráadásul finoman bekentem az egész padot, (de lehelet vékonyan. pár csepp elosztva és "elmaszírozva" rajta) fUnc Liquid -el. (egyszerűen kíváncsi voltam rá) Így talán még jobban csúszik. Ha valakinek netán nehezebb egy egér
mint pl egy Wireless , egy ilyen pad kompenzálni tudja a súlyát(saját tapasztalat). Ja és írta valaki az egér topikban, hogy az új egere (Logi) a csúszótalpak nem teljesen egyenletes felülettel rendelkeznek, ez nálam is így van, de nem kell vele foglalkozni, az minimális. Ami lényegesebb , hogy látható ott a fényképen, hogy karcos a talp a használattól. (Nem a szálírányú gyári-ra gondolok). A G440-en ilyen nem tud előfordulni,tökéletesen illeszkedik az egérhez remekül csúszik és nem karcos a talp, így tovább is tart( gondolom a G240-en is). - Biztosan az ajánlott padog is jók, a saját tapasztalatom osztottam meg itt.
BUÉK. -
Milka 78
nagyúr
Az Logi M705-ösöm valóban használhatatlan volt a sima qck-n (a gagyi Bloody V3-om meg megtáltosodott rajta).Poénra vettem alá egy Tesoro Aegist (főként az ára miatt) próbaképpen,de kellemeset csalódtam benne eddig bevált a Logi alá.Baromi jól siklik és pontosabbnak érzem.
-
A Goliathus nekem is gyanús, de a Qck+ még egész hihető árban van. Bár azt az 1k-t már lehet inkább megéri kifizetni itthon, ahelyett, hogy 40 napig imádkoznék, hogy a posta ne veszítse el...
Egyébként ezekről a mintás Qck+-okról mi a vélemény? Jobb/rosszabb a felületük, mint a sima feketének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest